dinsdag 16 juli 2013

Tag - I ♥ blogging

Ik zag op een blog een tijdje geleden weer een leuke tag voorbij komen, zo leuk dat ik het niet kon laten om hem even op te slaan! Waarover de tag gaat kun je vast al raden, zoals je al aan de titel kunt zien over bloggen. Allerlei verschillende leuke vragen, daar gaan we!

 Waarom ben je begonnen met bloggen?
Voordat ik begon met bloggen was ik al een hele tijd bezig met het bouwen van website's. Dit was op een site waar je gemakkelijk je eigen website kon bouwen en leeftijdsgenootjes zijn website kon bezoeken. Maar na een hele tijd begon het minder te worden op deze website, iedereen stopte er mee. En ik was al bezig met het lezen van blogs en dat wilde ik eigenlijk ook wel! Zo is het allemaal begonnen.

Hoe kom je aan de naam van je blog?
Dat is al een hele tijd geleden, hoe precies weet ik niet meer. Ik had namelijk deze naam al toen ik bezig was met de toen nog website!

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Dit verschilt per dag, de ene dag is het zo rond de 100 de andere dag ligt dat weer tegen de 160! Maar dat is op dit moment, ik heb een hele tijd niks meer gedaan vanwege de drukte. Daarvoor lagen de statistieken weer veel hoger!

Wie werken er allemaal mee aan je blog?
De meesten mensen die deze blog al een tijdje volgen weten dat ik een hele tijd geleden nog samen werkten met Femke, die helaas is moeten stoppen ook vanwege de drukte. Nu werk ik eigenlijk nog alleen aan de blog. Heel af en toe komt er nog een artikel te voorschijn die is geschreven door Femke!


Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt door je blog?
Lastige vraag, maar dat zijn er zoveel. De leuke reacties die de mensen altijd achterlaten, de trouwe volgers, en natuurlijk de nieuwe volgers!

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?
Op het moment zijn er dat niet veel meer, dat komt denk ik ook nog doordat ik er een hele tijd uit geweest ben. En het nu eigenlijk weer een beetje aan het opbouwen ben. Maar ook dit is moeilijk, want dat verschilt natuurlijk per artikel weer!

Werk je samen met bedrijven?
Sinds een tijdje krijg ik regelmatig verzoeken voor samenwerking. En ik moet toegeven het bevalt me goed en denk ook dat het voor mijn blog goed is. Ik vind zulke artikelen op andere blogs ook leuk om te lezen.

Met wat voor camera maak jij foto's voor bij je artikelen?
Op het moment plaats ik nog niet zoveel zelf gemaakte foto's op mijn blog. Mede omdat ik niet erg tevreden ben over het kwaliteit van de camera die ik nu heb. Maar in dit artikel kun je lezen dat ik al op zoek ben naar een nieuwe camera, maar ik ben nog op zoek en kan daarbij jullie hulp goed gebruiken!


Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Van andere blogs, tijdschriften, zo van straat. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen waar ik mijn inspiratie vandaan haal.. Laatst kreeg ik nog eens een goed idee toen ik aan het zwemmen was!

Welke beauty bloggers geven jou veel inspiratie?
Dat zijn er genoeg, ik volg veel beauty bloggers. Ik zal snel wel eens een post maken met mijn favoriete bloggers!

Krijg je wel eens negatieve reacties?
Tot zover ik me kan herinneren heb ik dit nog niet meegemaakt. Ik vind je mag wel opbouwende kritiek geven, maar een negatieve reactie is niet nodig!

Plaats je iedere dag een nieuwe blogpost?
Daar doe ik mijn best voor, maar dat gaat ook niet altijd lukken!


Wat voor soort lay-out heb je?
Ik heb gewoon een 'simpele' lay-out. Het is gewoon van blogger zelf, natuurlijk heb ik wel wat aangepast zodat het iets wat persoonlijker is!

Hoe lang doe je gemiddeld over een artikel?
Dat is altijd verschillend, dat ligt er ook aan wat voor artikel het is. Soms worden er foto's gemaakt, soms worden ze gewoon opgezocht, en soms nog wat aangepast de foto's. Dan moet je ook de tekst typen, en kijken of het er daarna nog allemaal goed uit ziet. Ik stop wel tijd in de artikelen, het varieert dus van tijd.

Heb je in het echt contact gehad met bloggers?
Nee eigenlijk niet, lijkt me trouwens wel leuk om te doen. Alleen contact met Femke, die met me mee blogde, maar dat telt natuurlijk niet! haha.

Dat was hem alweer, als je de tag leuk vond. Neem hem dan gerust over!

3 opmerkingen:

 1. Deze tag is erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te lezen! En een cameratip: Canon eos 1100D! :D liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, deze zal ik ook meenemen bij alle tips die ik gekregen heb!

   Verwijderen

Thanks for leaving a message! ♥