vrijdag 19 juli 2013

Simpele nail art

Vandaag hadden we op youtube zitten rond kijken voor leuke nail art. Tijdens het rond kijken kwamen we makkelijke nail art tutorials tegen die we wel eens na konden maken. En een beetje eigen inspiratie. Hier onder zien je de drie leuke en makkelijke nail arts.

 
Wat heb je nodig om deze nail art nodig te hebben:
Base coat.
Roze nagellak
Tip painter wit
Goude nagellak
Crack nagellak
Top coat.


We gaan met de eerste beginnen. Dat is de pink. Daar bij heb je nodig base coat, gouden nagellak, crack nagellak en top coat. We beginnen eerste met de nagel met de base coat te lakken. Als dat droog is dan kan je de nagel gaan lakken met de gouden nagellak. Als dat weer droog is dan doe je de crack nagellak er over. Die nagellak die schuurt vanzelf en die moet je goed laten drogen. Als dat goed droog is dan kan je de topcoat er over heen. Dat beschermt je nail art!

Allereerst beginnen we met de base coat, niet vergeten want deze beschermt je nagels! Daarna gebruiken we een roze nagellak, welke je gebruikt maakt niet uit. Je mag zelfs voor een ander kleurtje gaan! Ik heb voor deze twee lagen gebruikt, bekijk even hoe goed jou kleur nagellak dekt! En nu gaan we de witte tip painter gebruiken, maak twee strepen onder elkaar van links naar rechts. En we sluiten af met natuurlijk de top coat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a message! ♥