maandag 8 juli 2013

Bikini-time!

Het is weer heerlijk weer, yay! En wat doen we dan het liefste als de zon schijnt? Naar het strand of naar het zwembad natuurlijk! Maar welke bikini moeten we nu dragen? Heb jij nog geen bikini of ben je toe aan een nieuwe? Geen zorgen want SunlightDreams heeft een aantal bikini's van de H&M op een rijtje gezet!

Bikini 1
Als eerste hebben we een gele bikini top en tanga. Ze zijn allebei los te verkrijgen, als je ze samen voegt betaal je voor het geheel € 10,00!

Bikini 2
Hier heb ik gekozen voor een huidskleurige bikini. De top is net wat anders als normaal, dus vond ik het wel leuk om deze tussen het rijtje te zetten. Ook deze zijn allebei los te verkrijgen, maar als je ze samen voegt betaal je voor het geheel € 11,00!

Bikini 3
Als derde heb ik gekozen voor een bandeaubikinitop, en wel in een wit kleurtje. En met een paar leuke details zoals de ritsen! Ook deze zijn weer allebei los te verkrijgen, maar als je ze samen voegt betaal je voor het geheel € 12,00!

Bikini 4
Nu een donkerder kleurtje, een donker blauw. Op de bikinitop zit een leuk detail. Kon ook niet missen om deze tussen het rijtje te zetten! Ook deze zijn weer allebei los te verkrijgen, maar als je ze samen voegt betaal je voor het geheel € 11,00!

Bikini 5
En als laatste heb ik gekozen voor een opvallende groene bikini! Ook op deze bandeaubikinitop zit een leuk detail! Ook deze zijn weer allebei los te verkrijgen, maar als je ze samen voegt betaal je voor het geheel € 13,00!

In welke bikini zou jij wel over het strand willen wandelen?

4 opmerkingen:

  1. Leuke post! Ik vind de eerste wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind de laatste het leukst! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helaas pakken de h&m bikini's bij mij altijd andrs uit.. Geen een zit goed. Jammer! XO

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥