zondag 12 februari 2012

ASK US!

Als eerste wil ik mij verontschuldigen, de laatste tijd word er weinig nieuwe posten online gepubliceerd. Dit heeft natuurlijk een reden, dit keer geen excuus met school, werken etc. dit gaat over de gezondheid. Ik zal mijn best blijven doen om de komende tijd gewoon te blijven posten, al is dit niet heel zeker. Langer dan één kwartier kan ik  niet achter de computer blijven! En Femke heeft het ook erg druk met haar school, maar we proberen gewoon door te blijven posten! Lees snel verder waar we in deze post over gaan hebben!



Een paar dagen geleden hebben we een post gemaakt, dit was onze honderdste post. Daarnaast mochten jullie ook allerlei vragen stellen aan ons die jullie graag te weten zouden willen komen over ons, en daar gaat deze post natuurlijk ook weer over! In de deze post zijn een paar vragen gesteld, niet erg veel. Maar we geven jullie de mogelijkheid in deze post ook om weer een aantal vragen te stellen dit mag gaan over onze blog, persoonlijke vragen en wat je maar wilt weten! Over een paar dagen als er genoeg vragen zijn gesteld krijgen jullie natuurlijk op iedere vraag een antwoord, hopelijk krijgen we een aantal vragen zodat jullie wat meer te weten kunnen komen over de personen die achter deze website werken!

We zullen zo snel mogelijk een nieuw artikel online zetten!
Door: Monique

3 opmerkingen:

  1. Maakt toch niks uit meiden, heel veel mensen hebben het druk en als het dan even niet lukt wachten we gewoon in spanning af op de nieuwe post!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoe zijn jullie begonnen met jullie blog?

    zelf heb ik ook een 'ask me anything' post vandaag gepost.
    jullie mogen me daar ook een vraagje stellen! xliefs.'

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maakt niet uit !
    ga lekker doen ik ben benieuwd naar alle posten <3
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥