woensdag 29 februari 2012

30 Days Challenge: 10 likes en dislikes

Vandaag weer een andere opdracht in de 30 Days Challenge! Vandaag is het de bedoeling om 10 likes en 10 dislikes van mij op een rijtje te zetten. Ook vandaag weer een vrij gemakkelijke opdracht die ik weer gemakkelijk in kan vullen, zullen we maar eens snel verder lezen!10 LIKES!
1. Nagellak
Ik heb echt een verslaving aan nagellak, ik heb thuis nu iets rond de 50 potjes staan. En mijn moeder maar zeggen als ik 'weer' thuis kom met een potje nagellak "Alweer nagellak?! Heb je onder tussen niet al eens genoeg staan?" Nee moeders, dit kleurtje is toch net weer wat leuker dan dat ander! Duh!
2. Bloggen!
Ik blog nu al een hele tijd, en het blijft als maar leuker worden. Steeds meer mensen ontdekken onze blog, er word meer gereageerd we krijgen veel leuke e-mails binnen van lezers. En waarom zouden we stoppen als het gewoon te leuk is om te schrijven over verschillende onderwerpen zoals beauty, fashion, reviews, etc?
3. Schilderen/tekenen
Ik teken al zolang ik mij kan herinneren, wat ik teken zijn dieren, mensen en landschappen.
4. Dieren, en speciaal paarden!
Ik houd ontzettend van dieren, en in het speciaal paarden. Ik rijd al paard zo lang ik me kan herinneren, het is echt een passie en mijn hobby!
5. Familie/vrienden
I don't LIKE my friends and family, I LOVE them!
6. Muziek
Music is my boyfriend. Ik luister naar verschillende liedjes Beyoncé, Rihanna, Birdy, Jessie J, David Gueatta, Usher etc.
7. Beauty/fashion
Ik vind het ontzettend leuk om met make-up te spelen, lekker mensen opmaken op verschillende manieren. Ook kleding uitzoeken en passen is erg leuk, en niet te vergeten in leuke modebladen bladeren met de nieuwste trends!
8. Tv-series
Ik volg niet erg veel series de series die ik volg zijn GLEE en New Girl. Maar dit zijn dan ook mijn favorieten series, en daarom staan de tv-series ook tussen mijn likes!
9. Quotes
Jullie kennen het vast ook wel van die lekker inspirerende quotes, heerlijk om te lezen! Smile. Why? Because you can! en When nothing goes right.. go left! Staan ook tussen mijn favorieten quotes.
10. Buitenland
Ik vind het heerlijk om te reizen, en verschillende landen te ontdekken en van de prachtige omgeving te genieten! Je kunt er ook altijd zo'n mooie foto's schieten, en omdat ik ook houd van fotografie is het heerlijk!


10 DISLIKES!
1. Dierenmishandeling
Ik denk dat vele mensen dit tussen hun dislike hebben staan, want om een onschuldig wezen pijn doen bereik je helemaal niets mee. En vooral omdat het dier zichzelf niet kan verdedigen. Hier moesten ze toch wat strenger op controleren.
2. Bad-Hair-Days
Pff, iedereen heeft er wel eens last van! Je stapt uit je bed en je haar zit helemaal nergens naar, zelfs een paar keer door kammen helpt niet!
3. Chippende nagellak
Ik vind het heel erg onverzorgd uitzien als mensen hun nagellak er af laten 'slijten'. Zie ik bij mijn nagellak dat er een klein stukje vanaf is, haal ik het er meteen helemaal af en begin ik gewoon helemaal opnieuw. Niets ergers dan chippende nagellak!
4. Mensen die schelden met ziektes
Niet doen, hierdoor kun je mensen erge pijn mee doen!
5. Respectloos
Een beetje respect tonen voor de medemens hoort er gewoon bij, ook al mag je het persoon niet graag. Probeer altijd gewoon je respect te tonen, zo voorkom je ongemakkelijke situaties!
6. Bloggers die telkens onder hun bericht zetten “bekijk ook eens mijn blog”
Ai, daar hebben heel veel bloggers last van. Telkens als mensen een reactie onder een post zetten sluiten ze af met "bekijk ook eens mijn blog" of "er is een winactie online, doe ook mee!" Als ik een reactie op mijn blog krijg bekijk ik automatisch de website van degene die op mijn blog een reactie heeft geplaatst, dus dit hoeft niet onder het bericht te staan!
7. Mensen die hun oordeel al klaar hebben
Waarom zou je iemand op het uiterlijk beoordelen als je hem/haar nog niet kent? Probeer er eerst achter te komen hoe hij/zij werkelijk is voordat je je oordeel klaar hebt liggen.
8. Mensen die schreeuwen
Ken je het ook mensen die net een stukje van je oor af zitten en zo hard zitten te schreeuwen terwijl je gewoon langs hen zit?
9. Fietsen door slecht weer!
Zit je net op de fiets naar school, je haren goed gedaan make-up nog niet uitgelopen begin het opeens te regenen. Kom je kletsnat op school aan!
10. Mensen die altijd op hun mobiel zitten
Niemand kan tegenwoordig zonder internet of mobiel, dat lijkt me nogal duidelijk. Maar tijdens het eten of terwijl je met iemand zit te praten en zijn/haar telefoon gaat af en meteen grijpen ze naar hun telefoon terwijl jij nog druk in een gesprek zit. Voor de grap moet je eens met hen communiceren via sms/whatsapp/facebook terwijl je gewoon voor hun neus zit!

Door: Monique

5 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen :)!
  Ben het vaak met je eens hihi.
  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook echt niet van fietsen door slecht weer.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen. Ik kan echt niet tegen mensen die hun telefoon nooit eens weg kunnen leggen. Als je gewoon een gesprek wilt voeren is dat zo vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik teken ook graag mensen, wel heel moeilijk maar super als het lijkt! Haha en inderdaad er zijn niet genoeg lakjes!
  Ik houd ook écht niet van mensen die alleen maar op hun mobiel kijken en mensen die schreeuwen én bloggers die bij elke reactie 'bekijk ook eens mijn blog' zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit een leuke challenge, blijkbaar hou je van paarden.
  Misschien dan interesse om mijn blog te volgen ? :p

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥