vrijdag 17 februari 2012

30 Days Challenge: Stel jezelf voor.

En vandaag is de eerste dag aangebroken van de 30 Days Challenge, dit is een Challenge waar de bezoekers/ volgers meer te weten komen over de persoon achter deze blog. Deze Challenge word over 30 dagen verdeeld, dus iedere dag een ander onderwerp waar je een artikel over gaat schrijven. En vandaag is het de bedoeling dat ik me eens ga voor stellen aan de bezoekers!


Veel van jullie zullen vast wel weten hoe ik heet, mijn naam is Monique. Ik ben 18 jaar jong en wonend in het Zuiden van Nederland. Samen met Femke beheer ik de weblog SunlightDreams. Ik zit nog op school en leer al voor mijn beroep, dit is mijn laatste jaar op deze school, maar daarna wil ik nog een andere opleiding gaan volgen. Graag zou ik jullie wat meer vertellen over mezelf met een collage die ik heb gemaakt!


1. Een van me hobby's en een van de dingen die ik erg graag doe is tekenen/schilderen. Ik teken vrij veel, en heb dan ook al een aantal teken mappen / schilders doeken vol getekend/geschilderd! Ik teken dieren, landschappen, etc. De tekening die je op de afbeelding ziet, heb ik gemaakt voor een vriendin van me.
2. MUSIC IS MY BOY FRIEND! Ik luister erg vaak naar muziek, en ik houd eigenlijk van verschillende soorten muziek. R&B, hiphop etc.
3. De wereld is prachtig om te zien, en ik ga dan ook erg graag op reis. Verschillende landen, dorpen, steden bekijken. Een stukje van hen cultuur meemaken! Maar er is ook een droom die ik heel graag waar wil maken en dat is verhuizen naar het buitenland!
4. Nagellak! Ik denk dat ik daar een beetje verslaafd aan ben geworden, nu moet ik wel toegeven dat het nu minder is dan eerst! Ik vind het heerlijk om leuke kleurtjes op je nagels te hebben.
5. Ook fotograferen vind ik erg leuk om te doen dieren, landschappen, mensen etc. Noem het maar op en ik leg het allemaal vast met de camera!
6. Glee is een van de series die ik volg, daarnaast volg ik ook nog New Girl ook een erg leuke serie!
7. Inspirerende quotes vind ik echt heel erg mooi, ze staan dan ook overal en nergens bij mij kun je ze overal vinden, op papiertjes, mijn agenda in mijn telefoon op de computer!

Door: Monique

2 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥