zaterdag 25 februari 2012

Review: Tasverstuiver Genie-S

Deze week was ik wezen shoppen, ik wilde ook even de ICI PARIS XL binnen. Ik had nog een klein dingetje nodig, nadat ik eindelijk aan de kassa stond zag ik een hele mand met tasverstuivers staan. Ik had er al eens een artikel over gelezen, en ik zag ze nu in de winkel liggen. Ik was een beetje benieuwd geworden en zo belandde ook deze kleine tasverstuiver in mijn winkelmandje! Lees snel verder, voor mijn ervaring!De tasverstuiver is een klein flesje waar 4ml parfum in gedaan kan worden, deze kun je daarna handig in je tas opbergen. Zo kun je hem overal mee naar toe nemen en heb je altijd je favorieten parfum bij de hand! Deze tasverstuiver is van hard plastic zodat ze niet snel zullen breken. Ze zijn ook erg handig om mee op reis te nemen, zo'n tasverstuiver mag ook meegenomen worden in de bagage van het vliegtuig!


Een erg fijne tasverstuiver, een klein parfum flesje dat je altijd bij de hand kunt hebben. Het dopje ziet er net zo uit als een gewoon parfum dopje, gemakkelijk te verstuiven over je hals/polsen. Aan de onderkant zie je een soort van opening. Hier kun je gemakkelijk je favorieten parfum mee in doen, je haalt het dopje van je parfum flesje er vanaf en vult hem gemakkelijk!


Op de verpakking zie je wat informatie over de tasverstuiver! En nog wat handige weetjes. Ook staat er nog een afbeelding op hoe je je tasverstuiver kunt vullen, in de winkel hebben ze het mij ook nog eens uitgelegd en mocht ik ook nog eens een geurtje uit zoeken die ze er in deden. En deze kost: €10.95 bij de ICI PARIS XL.

Eindcijfer: 9.8!

Ik ben erg onder de indruk van dit product, de tasverstuiver is erg gemakkelijk opbergen in je handtas. Ik zal het jullie allemaal aanraden! Hadden jullie al ervaring met dit product?

Door: Monique

4 opmerkingen:

 1. Ik heb er ook zo eentje maar dan van de Body Shop. Heel handig! :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil er ook nog steeds eentje kopen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze moet ik ook nog een keer halen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥