maandag 13 februari 2012

tips voor het aanbrengen van eyeliner!

Zijn jullie ook niet al te handig met het aan brengen van een eyeliner? Met een eyeliner kun je verschillende soorten looks creëren, erg mooi maar je moet wel met eyeliner overweg kunnen! Maar meiden denk eraan, oefening baart kunst! Want in dit artikel kun je lezen hoe je het beste je eyeliner aan kunt brengen, lees hiervoor snel verder! één } Als eerste kun je het beste een eyeshadow base aanbrengen, daarover weer een huidskleur oogschaduw! Hiermee voorkom je dat je eyeliner uit gaat lopen, en van zulke lelijke zwarte vlekken op je oog krijgt. En hierdoor vervaagt de eyeliner ook minder snel.

twee } Houd altijd een paar wattenstaafjes en wat oog make-up remover bij de hand voor het geval dat, als je beginner bent zorg dan dat je genoeg tijd over hebt om het aan te brengen. Ook is het fijn om je elleboog ergens op te laten rusten.

drie } Trek nu voorzichtig je ooglid strak en begin een lijntje te trekken vanaf het midden van je ooglid, het hoogste punt van je wimperrand. Zorg ervoor dat je zo dicht mogelijk bij de wimpers in de buurt blijft. Daarna ga je vanuit de inner corner naar de plek waar je gestopt bent het hoogste punt van je wimperrand.


vier } Is het lijntje volgens jou nog niet goed, wacht dan een paar seconden. En ga er dan nogmaals overheen om de lijn dikker of dergelijke te maken. Maak je een foutje, maak dan je ooglid schoon en begin overnieuw!

vijf } Pas na het aanbrengen van de eyeliner kun je mascara aanbrengen.

Neem de tijd voor het aanbrengen van je eyeliner, dit moet je met geduld doen. En wij hopen jullie hiermee een duidelijker beeld te hebben gegeven met het aanbrengen van eyeliner. En voor de beginners succes  met het aanbrengen, en neem er goed de tijd voor! Doen jullie regelmatig eyeliner op?

Door: Monique
Bron: Girlscene.nl 

6 opmerkingen:

 1. Gelukkig ben ik zelf wel een beetje handig met eyeliner, hihi :) Gebruik het al 7 jaar bijna elke dag.
  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dit heb je heel goed anders geformuleerd van girlscene!
  Maar voor de rest een leuke post hoor, haha! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jolet, inderdaad een beetje gekeken bij girlscene, maar ik zag dat de bron weg was gevallen, die had ik er ook nog onder gezet. ;)

   Verwijderen
 3. Maakt toch neit uit dat je het van een andere site hebt... als het maar geen andere blogger is ^^) Ik kijk namelijk nooit op girlscene, maar wel op jou blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super handige tips!
  Ik ga het zeker gebruiken!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥