woensdag 30 november 2011

Review: Kruidvat scheergel

Eerst twijfelde ik eraan om een scheergel te gaan reviewen, het is nou niet bepaald het meest spannendste product om een review over te schrijven. Maar omdat dit toch wel een budget topper is, maakt het dan ook weer wat spannender om hem te reviewen!



In de winkel viel mijn oog op de leuke kleurrijke verpakking van de scheergel flower festival. Na het lezen van de achterkant begon ik toch wel erg nieuwsgierig te worden, en zo belande dit product in mijn mandje. Het product beloofd een verkwikkende, frisse bloemengeur. En het is geschikt voor alle huidtypen. Er zit 200 ml scheergel in de fles.



Even een swatch van de scheergel. Hmm, deze scheergel beloofd een verkwikkende, frisse bloemengeur en dat is hun erg goed gelukt. Hij ruikt vrij sterk naar bloemen, heerlijk! De scheergel schuimt ook erg goed, hij laat het scheermesje gemakkelijk over de huid heen glijden. En het resultaat is een heerlijke zachte, stoppeltjes vrije huid! Ook gaat deze scheergel huidirritatie tegen, en mijn huid raakt van deze gel niet geïrriteerd.



Toch heb ik een klein puntje op te merken. Het pompsysteem is erg handig, en hygiënisch. Helaas dat je wel erg veel kracht moet gebruiken om de gel uit het flesje te krijgen. Verder valt er niets te klagen over dit product, hij is goed betaalbaar ik weet al niet meer hoeveel precies hoeveel. Maar niet meer dan € 3,00!

Eindcijfer: 9.0!

Hebben jullie al ervaringen met deze scheergel van het kruidvat? En welke scheergel gebruiken jullie normaal gesproken. Zouden jullie ook deze scheergel eens uit willen proberen?

5 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥