maandag 7 november 2011

Question & Answer.

Het is altijd leuk om er een beetje achter te komen wie er nou precies achter de blog bezig is. En wij vinden het dan ook erg leuk om Questions & Answers te lezen op andere blogs, en natuurlijk werd het vandaag ook weer eens tijd voor zo'n post bij ons! Mede omdat onze blog regelmatig wordt bekeken, waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn!



Dus vandaag een Question & Answer post, dus mag je dingen vragen aan ons! Wat zouden jullie graag willen weten, het mag over ons persoonlijk gaan en natuurlijk over onze blog! Laat trouwens ook even achter aan wie je de vraag stelt, als het alleen voor Femke is bedoelt zet dit er dan even bij! Maar we nemen aan dat jullie het ons beide wel vragen, haha. In de eerste post met Q&A waren er ook een aantal vragen, niet erg veel. Deze worden met de vragen die nu gesteld worden in de volgende Answer post geplaatst!

En wat we ook nog even wilden vertellen is, dat er binnenkort een give-away online zou komen. Dit is de eerste give-away die wij zullen doen. Omdat we al over de 80 volgers heen zijn! 


Door: Monique

1 opmerking:

  1. Heb je een doel op kort of lange termijn? Zo ja, wat is het doel?
    Welke 'angst' zou je willen overwinnen?

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥