woensdag 9 november 2011

Top 10: mannelijke leugens

Laatst verscheen er een artikel online met de top 10 van de vrouwelijke leugens. Vandaag is het tijd om de top 10 van de mannelijke leugens online te zetten! Uit een Brits onderzoek is gebleken dat mannen net iets meer liegen dan vrouwen. Mannen verspreiden jaarlijks wel zo'n 1092 leugens, dat zijn er ongeveer 3 per dag! Maar waar liegen de mannen nu eigenlijk over? Benieuwd geworden, lees dan snel verder!'Ik heb niet teveel gedronken!' ~ Volgens de enquête is dit de populairste leugen bij mannen, vrouwen durven hierover ook te liegen. Maar doen dit minder vaak.

'Er is niks, alles is prima' ~ Ook mannen liegen over hun gevoelens

'Ik had geen bereik' ~ als wij de mannen moeten geloven is er verschil qua telefonisch bereik tussen mannen en vrouwen.

'Zo duur was het niet' ~ Vrouwen shoppen vaker dan mannen, dat is wel duidelijk. Maar mannen liegen vaker over hun aankopen dan vrouwen, vaak omdat hun aankopen kleiner maar duurder zijn.

'Ik ben onderweg' ~ Volgens de enquête zijn mannen vaak nog niet onderweg terwijl ze zeggen van wel. dit is een vaak voorkomende leugen.

'Ik zit vast in het verkeer' ~ Dit is een excuus die vaak wordt gebruikt als ze ergens te laat voor komen. Zelfs wanneer er geen enkel verkeer op de weg is.

'Nee, daar lijkt je kont niet dik in!' ~ Mannen weten wat vrouwen willen horen en dit is ook een vaak verkondigde leugen. Ze zeggen dat je kont niet dik is een bepaalde broek. Ze gaan het dus ook zeggen wanneer ze het niet menen. But Girls, can we blame them?

'Sorry, ik heb oproep gemist' ~ Als de mannen niet op nemen, zou het kunnen zijn dat ze ergens mee bezig zijn. Maar uit onderzoek blijkt dat ze ook soms de telefoon gewoon niet willen opnemen. Vandaar dat ze je op een later tijdstip terug bellen.

'Je bent vermagerd' ~ is een vaak voorkomende leugen dat mannen waarschijnlijk wel goed bedoelen.

'Dat is wat ik altijd al wou' ~ Zowel vrouwen als mannen gebruiken deze leugen regelmatig.


Zien jullie er enkele bekende leugens tussen zitten die je vriend wel eens gebruikt? Natuurlijk liegen ze niet altijd als ze iets zeggen. Zien jullie enkele gelijkenissen tussen mannen en vrouwen, dat kan kloppen want er zit niet veel verschil tussen!

5 opmerkingen:

  1. Sommige zijn wel herkenbaar, maar ik heb het gelukkig altijd door als mijn schatje jokt. En het zijn inderdaad meestal leugentjes om bestwil, 'nee je lijkt niet dik in die trui enz.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, leuk om te lezen. Er zit inderdaad niet veel verschil tussen.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥