dinsdag 29 november 2011

Wat kun je doen als je ziek bent?

Wakker worden met een zere keel, barstende hoofdpijn en het ijskoud hebben terwijl je toch echt onder een lekker warm dik deken bent verstopt? Nee dat is totaal geen pretje, want om de hele dag thuis in je bed of op de bank verstopt te blijven zitten hebben we toch eigenlijk allemaal geen zin en tijd meer voor? En wat kun je allemaal doen op zo'n dag, eigenlijk vrij weinig! Toch hebben we voor jullie een aantal tips die je toch wel kunt doen.Neem je laptop op schoot en ga wat werken aan je website/ blog. Je hebt toch de hele dag de tijd, dus waarom zou je je website/ blog niet gewoon eens een frisse look geven?

Hmmm.. heb je bergen huiswerk? Dan is het ook nu de kans om het allemaal af te maken, je hebt toch tijd genoeg. En je kunt het makkelijk over de hele dag verspreiden.

Heb je thuis een hele berg tijdschriften liggen, blader ze dan nog eens door. En misschien kun je er nog wat leuke teksten in vinden, die je weer kunt gebruiken om een collage van te maken? Alleen je tijdschriften doorlezen kan natuurlijk ook!

TV kijken kan natuurlijk ook, maar meestal is er in de morgen niet zo veel spannends op. Je kunt dan natuurlijk ook een DVD tevoorschijn toveren die je natuurlijk al duizenden keren hebt gezien. Maar waarom vandaag niet nog eens?

Op het internet zijn verschillende blog's te vinden, neem een kijkje en misschien vind je er wel een hele leuke blog tussen die ook jij weer eens kunt gaan volgen!

Ben je niet alleen thuis? Dan kun je ook gezellig met de andere een leuk bordspel doen!


Wat doen jullie op zo'n dag dat jullie maar wat op de bank liggen of in bed?

6 opmerkingen:

 1. leuke tips.
  ik ga meestal laptoppen.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je lieve reactie! Haha dat is echt grappig!
  Jullie/jij hebt ook een leuke en mooie blog! die header is ook echt wauw!

  Handige tips! Vaak als ik echt ziek ben ga ik slapen, slapen, slapen als ik dan iets meer opknap, tv kijken, spelletjes spelen op me ds en laptoppen als ik er zin in heb. Maar dan nooit te lang anders worden me ogen raar, en krijg ik weer hoofdpijn.

  Ik ga jullie volgen!

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige tips! Ik bleef toevallig vandaag ook thuis omdat ik heel erg hoofdpijn heb, dus dan is dit wel erg leuk om te lezen. Ik heb vanmorgen even Twilight gekeken en de rest van de dag heb ik een beetje aan mijn site gewerkt en blogs bekeken enzo. En nu moet ik even aan economie, want daar heb ik morgen een proefwerk van, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik ziek ben zit ik ook vaak op mijn laptop of tablet.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super handige tips!
  leuke post<3
  xx

  www.lifeofberrie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handige tips zeg! (: Ik ga eerst slapen. Als ik me wat beter voel tijdschriften lezen. Alleen ik ben niet zo heel vaak ziek.. Nu wel meer dan vroeger.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥