donderdag 24 november 2011

Review: Labello Vitamine Shake

Vast veel van jullie hebben altijd een Labello stick bij de hand, ik in ieder geval wel! En mijn vorige was alweer bijna op en het werd dus weer tijd voor een nieuwe stick. En natuurlijk hanger er ontzettend veel Labello sticks in de winkel, en toch sprak me deze het meeste aan. Het leek me dan ook leuk om over deze Labello een review te schrijven!


De dop is een enorm pluspunt, vooral omdat hij zo dik en stevig is. Hij kan dus goed mee als vast item in je tas, zonder dat je dop al na een aantal weken gaat scheuren. De verpakking van de Labello ziet er roze uit met een aantal kersen op de voorkant. De bovenkant van de dop is schuin afgesneden, het lijkt net een lipstick!De vitamine C zorgt voor soepele lippen en de vitamine E houdt het water in je lippen en beschermt je tegen UV-straling. Je kunt deze stick ook meenemen naar het strand want er zit ook nog eens SPF10 in. Hij ruikt enorm zoet, als je hem aanbrengt voelt het enorm zacht aan. De kleuren van de stick hebben donker en licht roze. Het ziet er gewoon heel erg leuk uit!

Ook voor de prijs is deze zeker de moeite waard ze kosten namelijk maar € 2,99. Ik kreeg hem gratis mee naar huis. Want ik heb er punten voor gegeven met de kruidvat spaarkaart! Maar hij is zeker de moeite waard om ook eens in huis te nemen

Eindcijfer: 8.7!


Wat zijn jullie ervaringen met dit product? Hebben jullie heb allang in jullie stash liggen? Of zijn jullie hem van plan te kopen?

5 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥