maandag 14 november 2011

Bloopers first date?

Hebben jullie wel eens een blooper meegemaakt op je eerste date? Dat je niet eens wist hoe je moes reageren of gedragen. Dat je daar door blooper ging maken. Of dat je verschut gezet werd door een vriend of vriendin. Dat minder leuk was. Dat je zelf niet eens aan kon doen. Of je hebt een blind date gehad. Dat het niet goed uitpakte dat je zelf meer bloopers ging maken. Meschein had de blind date je wel voor schut gezet voor de ander mensen die toevallig er waren. Dat je weg wilde lopen. Dat niet echt leuk was.



Dat heb ik dus ook wel eens mee gemaakt. Dat was wel een beetje genaat. Ik vond het wel zielig voor hem maar ik lachte me kapot. Ik had met school een ski vakantie en toen was er wel een jongen die ik wel interessant vond. Dus ja dan weetje wel wat je dan gaat doen. Beestje versieren enzo. Dus die week had ik en die jongen met elkaar bezig geweest. Dus toen hadden we après-ski. Dus hij vroeg aan mij of ik met hem daar naar buiten wilde. Ik zo oké is goed. Dus ik en hij zaten toen buiten. Iedereen was binnen aan het drinken. Hij en ik hadden best een goede gesprek. Toen kwam zoon vriend van hem naar buiten. Dus die vriend van die jongen zie zo. Waarom zit je buiten in de kou. Hij zo kijk eens langs mij. Ow oké nu begrijp ik het zie de vriend van hem. Dus die vriend zie zo. Niet kussen hé? Die jongen waar ik langs zat zie waarom niet. Omdat je nog een vriendin thuis hebt zitten zie de vriend. Dus toen pakte ik sneeuw en die gooide ik recht in zijn gezicht. Toen zie ik zo nu wil ik niets meer met je te maken hebben. En ik liep naar binnen. Die jongen was beest pissig. Die vriend zei zo ik zei het je. Dat is mij over komen in de ski vakantie. 
Hebben jullie ook zo iets mee gemaakt? Of iets totaal anders. laat maar een leuke reactie achter.
Door: Femke

3 opmerkingen:

  1. Ik heb vanavond een soort van eerste date. Ben zo zenuwachtig! Hihi.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, grappig verhaal. Alleen het is zei, in plaats van zie. en best in plaats van beest. Misschien je volgende post wat meer op letten, hihi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is niet fijn wat je meegemaakt heb:)
    ik had die jonge inplaats van een sneeuwbal een vuist in zijn gezicht gegeven:P

    Ik heb nog nooit echt een blooper gehad:P

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥