maandag 23 januari 2012

Review: Blueberry Body Butter.

Een paar weken geleden ben ik met twee vriendinnen naar de stad geweest, daar hebben we uiteindelijk een hele hoop leuke dingen gekocht. En ik had één ding gekocht waarover ik erg nieuwsgierig was geworden, ik las verschillende reviews. En ik gebruik hem al een tijdje, en vandaag wil ik graag jullie mijn mening geven over dit product! De Bleuberry Body Butter bevat 200 ml, en deze is voor de droge huid. Ik vind de verpakking erg leuk, je kunt meteen zien van welk soort fruit dit is gemaakt. Je vergist je al snel in hoe lang je met dit product kunt doen, ik gebruik het nu al bijna een maand, maar hij is nog niet eens half leeg! Je kunt de verpakking ook erg handig in de hand nemen, en het openen van de verpakking gaat ook erg soepel!


Ik had begrepen dat er verschillende soorten substanties te vinden zijn, de substantie van deze Body Butter is aan de vrij dikke kant. Maar ik vind het erg goed smeerbaar, en de geur die deze af geeft ruikt echt heerlijk naar Bosbessen! Een heerlijk frisse geur, en na het opsmeren blijft deze geur ook nog eens een hele tijd hangen. De geur is wel erg sterk, je ruikt je al van verre aankomen (een beetje overdreven, haha, maar je ruikt het wel erg goed!) Je ziet ook nog een swatch op mijn hand, zo kun je een beetje zien hoe dik de substantie wel niet is!


En na het uitsmeren op je lichaam, zie je er gewoon helemaal niets meer van! Alleen de geur blijft heerlijk hangen! Je hoeft trouwens ook niet zo heel veel crème te gebruiken, een klein beetje is al genoeg! En het is zeker een aanrader, er zijn ook nog andere soorten van deze Body Butter, en die zou ik ook nog graag eens uit willen proberen. Ik heb deze Body Butter voor €15,- mee mogen nemen, dat is dus nog heel goed te doen!

Eindcijfer: 9.2

Ik ben erg onder de indruk van dit product, en ik raad het jullie met alle plezier aan! Hebben jullie ervaring met een van deze producten van de body shop? En welke zullen jullie mij nog aan willen raden!?

Door: Monique

8 opmerkingen:

 1. Bedankt voor jullie tag! Ik ga er later deze week mee aan de slag, heb het nu erg druk met tentamens leren!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de kokos variant en die is ook heerlijk. Ik ben wel aan een nieuwe toe, misschien is dit wel het perfecte exemplaar voor mij <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste foto is heel erg leuk:) Ik lees veel lovends hierover, misschien dat ik er zelf ook maar een aanschaf.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, ik vind het ook een erg leuke foto geworden! Vooral omdat mijn nieuwe schoenen er ook op staan, haha! Ja het is echt een aanrader! xoxo

   Verwijderen

Thanks for leaving a message! ♥