vrijdag 20 januari 2012

Modetrends voorjaar zomer 2012.

De nieuwe trends voor voorjaar zomer 2012, zijn alweer bekend. De mode voor dit seizoen is erg vrouwelijk! Strikken, roesjes en veren zijn weer volop aanwezig. We maken dit voorjaar van iedere vrouw een prinses! Ben jij benieuwd wat dit voorjaar de trends zijn, houd het dan snel in de gaten!Color blocking. 
Ook dit jaar gaat deze trend weer verder, het is een combinatie van felle en niet felle kleuren bij elkaar. We nemen de neon kleuren weer mee naar aankomende zomer, maar dit keer wisselen we ze af met bleke pastels.

Een opvallend detail is wat we veel gaan zien de peplum een aangerimpelde rand in de taille die van alles mooi versierd. Alles is zo aangesloten zodat het silhouet zo vrouwelijk mogelijk te maken.


Oorbellen.
Ook oorbellen zijn dit voorjaar weer van groot belang, hoe groter hoe beter! Chandalier oorbellen worden ook weer een trend, misschien dat je ze nog ergens hebt liggen? Maar we gaan nog veel meer verschillende oorbellen dit voorjaar zien!


Goud en zilver.
Metallics zijn weer in. Ook goud en zilver worden dit voorjaar weer een must have! Erg mooie combinaties worden er weer getoond!


Bloemenprints.
Niet alleen op de kleding zie je verschillende soorten bloemen voorbij komen. Maar ook op tassen, schoenen, oorbellen, kettingen zie je verschillende soorten driedimensionale bloemen voorbij komen.


Pastels.
Ook de pastel kleuren komen dit voorjaar weer terug, dat kon natuurlijk gewoon niet achter blijven! Veel huids- en poederkleur. Maar ook lichtblauw, lila en zachtroze zie je voornamelijk voorbij komen.


Shorts suits.
Deze trend was er vorig jaar ook al, een tailleur met een kort broekje. Je kunt er in de vroege voorjaar al mee beginnen, met pantykousen er onder!


Tangerine Orange.
Deze kleur wordt dé kleur voor het komend seizoen. Mandarijn oranje! Verder zien we ook nog verschillende andere oranje tinten (en geel) zien.

Nu ben je weer helemaal klaar voor komend voorjaar zomer! Dit voorjaar wordt het dus erg vrouwelijk en de jurken zijn nog nooit zo sprookjesachtig geweest. Wat vindt jij van de aankomende trends? En bij welke trend voel jij je wel prettig?

bron: trendystyle.net
Door: Monique

11 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post! Lijkt wel erg op de laatste post van Joycfashion.blogspot.com , mja.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke trends! Dat mandarijn oranje vind ik echt vet! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Rachel SR; ik had niet in de gaten dat hen ook zo'n artikel online hadden geplaatst, bedankt voor het zeggen! Dit artikel staat ook online op trendstyle (zie bronvermelding!) Maar in ieder geval bedankt voor het melden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke post!
  Ik vind goud en zilver superkleuren om in uit te gaan! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die wingring erg leuk, weet je misschien waar het verkrijgbaar is? xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥