dinsdag 31 januari 2012

FOTM: Januari 2012!

We zitten alweer aan het einde van de eerste maand in het jaar, morgen is het alweer Februari. En dan leek het me een uitstekend idee om voor het eerst een Favorites of the Month te gaan doen. Dit hebben we nog nooit eerder gedaan, en het leek ons dus eens een keer leuk voor de verandering, zo kunnen jullie zien wat onze favorieten producten zijn deze maand! Kijk snel verder voor mijn favoriete producten van de maand Januari!Op het moment zitten er een paar producten tussen die echt tussen mijn favorieten zijn gekomen. En er zitten ook producten tussen die ik echt dagelijks gebruik! Dan zullen we maar snel door mijn favorieten producten van deze maand gaan snuffelen!


Één van deze producten zal je alvast bekend voor komen, hier heb ik een tijdje geleden nog een review over geschreven. Namelijk de Bleuberry Body Butter van The Body Shop, ik was in het artikel erg tevreden over dit product en dat ben ik nog steeds. Het was dan vast ook geen verassing dat deze tussen mijn favorieten kwam te staan! Ook zie je hier de rozen handcrème van het Kruidvat, mijn vorige handcrème was alweer op en ik moest snel even een nieuwe hebben. En niet al te duur, dus heb ik gekozen voor deze handcrème. Ik gebruik regelmatig zo'n crème ik vindt het een heerlijk gevoel als je handen weer lekker zacht aanvoelen! En als laatste zien jullie ook nog een parfum van Scarlett, deze heb ik al ontzettend lang sinds kerst een jaar geleden. Ik vond het zo jammer om deze te gaan gebruiken, maar een tijdje geleden ben ik er toch eindelijk mee begonnen! En hij is 'helaas' alweer bijna op!


En dan nog even wat make-up spulletjes natuurlijk! Je ziet links een roze lippenstift liggen van Essence, ik wilde toch weer eens lippenstift gaan dragen en ik begon maar met die van Essence en dit is nummer 53All About Cupcake! Ik vindt het een erg mooie kleur, alleen wat wel jammer is is dat het niet zo heel erg lang blijft zitten. En om nou om het half uur je lippen bij te gaan stiften! Ook zie je twee oogschaduws liggen van Essence ook twee fijne kleurtjes die ik elke dag weer combineer! En dan zie je nog een potje staan, dit product zit niet in de officiële verpakking. Deze heb ik over gezet, want dit is namelijk de eyeshadow base van de HEMA. Ik kreeg hem er met het kwastje niet meer uit dus ik besloot het over te zetten, en ik kon het halve potje er nog mee vullen!

Heb jij ook nog fijne beauty-producten ontdekt?

Door: Monique

3 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥