maandag 16 januari 2012

Leuke tag: Dit of Dat?

Ik was op internet een leuke tag aan het zoeken. Toen kwam ik op de website van Willemijn & Martine. Ik was hun posten aan het lezen. Toen kwam ik deze tag tegen . Ik vond het een leuke tag. Dus ik dacht ik ga deze ook maar eens posten op SD. Je moet steeds één ding kiezen. Sommige dingen vond ik wel moeilijk om te kiezen en sommige waren ook wel makkelijk.
Make up:

Blush of bronzer
Lip gloss of lipstick
Eye liner of mascara
Foundation of concealer
Neutraal of kleur
Oogschaduw in vaste vorm or losse poeder oogschaduw
Kwasten of sponjes

Ik heb echt een beetje veel make up thuis. Dus ik vind het leuk om me zelf soms een beetje heftig op te maken. Ik vind het altijd wel fijn om kwastjes te gebruiken bij het op maken van me look. Ik gebruik dan veel kleuren.


Nagels:

OPI of China Glaze
Lang or kort
Acryl of natuurlijk
Felgekleurd of donker
Met nailart of zonder nailart

Ik houw van nagel art enzovoort. Ik ben er helemaal weg van haha.. Monique heeft een tik met nagel lak. Maar ik koop niet zo veel nagelak maar ik doe er wel veel op. Die ik heb staan. Voor al de kleur roze. En monique maakt wel eens mooie nail art op me nagels :P.Body:

Parfum of Body Spray
Lotion or body butter
Douche-gel of zeep
Lush of andere merken

Ik draag altijd wel parfum. Na het douchen smeer ik me altijd wel in met een lotion omdat me huid dan niet zo droog word. Ik vind het altijd wel lekker onder de doch om lekker met douche gel in te smeren.
Kleding:

Spijkerbroek of joggingbroek
Lange mouwen of korte mouwen
Jurken of rokken
Streepjes of ruitjes
Teenslippers of sandalen
Sjaals of hoedjes
Oorknopjes of oorhangers
Kettingen of armbanden
Hakken of platte schoenen
Cowboy laarzen of paardrij-laarzen
Jasje of vest

Ik draag het liefste spijkerbroeken met een T-shirt ofzo. Dan meestal met een vestje. Ik draag bijna nooit rokken of jurkjes. Dus dan heb ik maar een rokje gekozen. Ik vind streepjes leuker dan ruitjes. Hoedjes en sjaaltjes draag ik wel eens ;). Meestal wel een sjaal. Ik heb altijd wel sieraden om. Anders voel ik me zo kaal. Ik doe aan paardrijden hé daarom heb ik paardrij-laarzen gekozen haha..


Haar:

Krullend of stijl
Knot of paardenstaart
Schuifspeldjes of clipjes
Haarlak of gel
Lang of kort
Licht of donker
Lok of pony
Los of vast

Ik heb zelf krullen en ik vind ze neit zo mooi dus ik heb liever stijl haar :). Ik heb meestal me haren wel in een knot zitten. En ik gebruik liever schuifspeldjes dan clipjes. Ik gebruik zelf meestal haarlak. Gel vind ik niet zo fijn dat plakt zo. Lange haren vind ik mooi. Kort vind ik zo kort maar goed. Ik vind donkere haren altijd wel mooi met een mooie pony. En ik draag ze vaak los dat vind ik wel gemakelijk :P.

Zomaar:

Regen of zonneschijn
Zomer of winter
Herfst of lente
Chocolade of vanille
Westen of oosten

Ik heb liever de zomer dan winter ofzo. Ik ben weg van de zon. Als het regent dan ben ik niet vrolijk ofzo. Ik heb liefst zonneschijn :). Chocolade kan ik niet zonder haha.. Soms is het zo lekker hé. Vooral in de tijd dat je maandelijkse problemen hebt :$. Maar ik heb voor het oosten gekozen omdat er geen zuiden bij stond. Anders had ik voor het zuiden gekozen natuurlijk.
Door: Femke

5 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥