vrijdag 6 januari 2012

High Tea Recepten.

Ik was laatst bij een vriendin. Die organiseerde een high tea party. Dat was echt super leuk. Ze had van alles gemaakt. Zelfs kleine appeltaart tot lekkere muffins. Ik dacht zo ik zet een paar lekkere high tea recepten online. Dat kunnen jullie ook lekker genieten van een lekkernij. En misschien voor een leuke high tea party ;). Hier onder als je om meer lezen klikt dan krijg je een paar leuke en lekkere recepten van high tea gebakjes.


Recept 1: Blueberry muffins.

Ingrediënten:
200 g zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
50 g witte basterdsuiker
1 kopje bosbessen
75 g zachte boter (of vloeibare margarine)
1 ei
175 ml melk

Verwarm de over voor op 200 ºC.
Meng alle droge en alle vloeibare ingrediënten apart in een kom door elkaar. (doe de bosbessen bij de droge  ingrediënten  en de boter of margarine bij de vloeibare). Voeg het vloeibare deel in een keer aan het doge deel toe en roer alles door elkaar tot het goed gemengd is. Verdeel het beslag over 12 ingevette muffinvormpjes of papieren muffincaises. Bak de Blueberry muffins in 20 a 25 minuten gaar in de hete oven.

Als je nog meer lekkere recepten wilt bekijken en misschien zelf wel maken dan ga naar www.ah.nl daar staan nog meer lekkere High Thea recepten. Of heb je het wel eens gedaan. Wat waren jou ervaringen met de High Thea? Schrijf een leuke reactie hieronder dan krijg je ook misschien wel een reactie terug.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb inderdaad zelf ook wel eens gekeken bij ah.nl om te kijken of ze leuke recepten hadden.
  Deze klinkt erg lekker!

  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga eens een recept proberen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥