woensdag 11 januari 2012

Before I die.

Kennen jullie die plaatjes met een tekst erop wat je nog graag zou willen doen voordat je dood gaat? Zo niet, dan kom je dat nu vast wel te weten! Dit zijn plaatjes met een tekst erop wat je nog graag eens zou willen doen voordat je dood gaat, en natuurlijk een mooi toepasselijke achtergrond. Vandaag vond ik het eens een leuk idee om mijn verzameling eens te laten zien wat ik nog graag eens zou willen doen!


Ja, dat is één van me wensen die ik nog wil doen. Natuurlijk moet ik wel mijn school afmaken, en ook even nog wat geld bij elkaar sparen! haha, maar dit zou ik wel heel graag willen gaan doen.
Ik denk dat vele van jullie dit ook in hun wens lijstje hebben staan, shoppen in New York City, wauw. Ik zou er nog graag eens heen willen, maar het is gewoon ontzettend duur om daarnaartoe te gaan. Maar shoppen in New York City, als ik de kans krijg ga ik natuurlijk!
De één wil zwemmen met de dolfijnen, en de ander met haaien. Het lijkt me zo leuk om dit eens te doen, het zijn echt geweldig prachtige dieren! Geen wonder dat dit ook tussen mijn lijstje staat!
Je had me andere wens ook al gezien, zwemmen met haaien. Zwemmen met dolfijnen is de wens van vele mensen. En ook nog eens die van mij, het lijkt me echt prachtig om deze dieren eens van dichtbij te bewonderen!

Ik heb de Eiffeltoren al een beklommen en gezien, maar ik vond dit zo indrukwekkend dat ik hem dolgraag nog eens wil zien.
Ik houd van dieren, dat heb je ondertussen al wel gemerkt geloof ik. Ook een safari staat nog op mijn wens lijstje. En dit zou ik dan ook nog eens graag willen doen!
Ik vindt het prachtig om verschillende landen te zien hun natuur, hun geloof alles ontdekken! Het lijkt me dan ook eens leuk om een hele grote reis te maken, door allerlei verschillende landen te bekijken! Wauw.
Het lijkt me echt eens leuk om te leren surfen, het ziet er altijd zo gaaf uit! Helaas dat ik niet zo gek ben van open water of van de zee. Maar het lijkt me wel leuk om te leren surfen!
Ik vind het leuk om te schrijven, en er staan dus ook veel zelf geschreven verhalen op mijn laptop. Het lijkt me dus leuk om een eigen boek te schrijven, met zo'n mooie kaft, afbeeldingen en een mooi lettertype! En zodat iedereen mijn boeken kan lezen! Haha.
Eigenlijk zouden we hier vorig jaar al geweest zijn, maar helaas ging dat niet door. Misschien moeten we het dit jaar weer eens proberen!? Het lijkt me daar zo ontzettend mooi!
Een piano maakt zo'n mooi geluid, ik zou ook wel eens piano willen spelen. Alleen jammer dat ik dat nou niet kan!

Door: Monique

3 opmerkingen:

 1. Erg leuke post!
  Ik hoop dat alles uitkomt voor je, hihi
  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende die plaatjes inderdaad! Wat een leuke heb je uitgekozen (: Hoop dat je het ook echt kan doen! :D hihi

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, ik hoop voor je dat het je allemaal gaat lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥