woensdag 21 augustus 2013

Media - social media

Het World Wide Web is ontzettend groot, en iedereen heeft zo ongeveer wel ergens zijn eigen plekje hier. Regelmatig zie ik op blogs die ik volg een artikel voorbij komen waar je ze ook nog kunt vinden. Nu leek het me ook wel eens leuk om zo'n artikel online te plaatsen, zodat jullie ook onze blog ergens anders kunnen volgen dan alleen op GFC!


Iedereen is wel bekend met facebook, twitter, instagram etc. We hebben er allemaal mee te maken, niemand kan meer zonder. Zo ook heeft SunlightDreams zijn eigen pagina's op het Social Media, en deze wil ik graag met jullie delen. Als je op de links (de bijschrijf van de afbeeldingen) klikt kom je op onze pagina's uit!

Twitter
Ook wij zijn te vinden op twitter, hier hebben we eigenlijk nooit veel mee gedaan. Maar de laatste tijd begonnen we wat meer rond te neuzen op twitter. Vandaar dat deze ook even hiertussen moest komen te staan!

Facebook
Dit is dan weer wel waar we regelmatig een nieuwe update plaatsen, facebook. Hier kun je ons vinden als Quotes Are Inspire You, als je SunlightDreams al een tijdje volgt dan weet je dat wij ontzettend van quotes houden. Vandaar dat het ons ook leuk leek om hierover een facebook-pagina aan te maken, nou hier is hij. We zijn al aan de 16 volgers. Hopelijk stromen er een aantal volgers binnen naar dit artikel!? Helpen jullie mee?

Bloglovin'
Ook dit is wat veel bloggers van GFC hebben, namelijk bloglovin. Ook wij hebben een account!

Wij hebben niet zo heel veel accounts met onze Sunlightdreams, wil je ons volgen? Natuurlijk, wie houd je tegen? Zouden we erg leuk vinden. Natuurlijk zijn we ook nog via e-mail te berijken; SunlightDreams@live.nl! Liefs.

1 opmerking:

Thanks for leaving a message! ♥