vrijdag 9 augustus 2013

Geïnterviewd: Sophie!

Heey! Ik ben Sophie, ik ben 15 jaar oud en sinds anderhalf jaar heb ik een blog genaamd ‘A trip to Paris'. Mijn blog gaat over heel veel verschillende dingen en ik vind bloggen echt ontzettend leuk om te doen!

Vertel eens iets over je blog, hoe heet deze en waarom ben je begonnen met deze blog?
Mijn blog heet ‘A trip to Paris’. Mijn blog heeft deze naam omdat ik ontzettend veel van Parijs houd en dat ik het een hele mooie stad vind! Al vanaf jongs af aan heb ik heel veel verhalen geschreven en ik heb het altijd super leuk gevonden om te schrijven, daarom ben ik een blog begonnen.

Voordat je begon met deze blog was je toen ook al bezig met het maken van een blog/website?
Ik heb voor dat ik aan deze blog begon nog een andere website gehad waar op ik testjes en verhaaltjes plaatste. Best wel leuk om te lezen hoe ik toen schreef!

Waar haal jij je inspiratie vandaan voor het schrijven van nieuwe artikelen?
Dat is heel erg verschillend. Ik haal bijvoorbeeld inspiratie uit tijdschriften of van Tumblr, maar soms ook van andere blogs of uit dingen die ik bijvoorbeeld op straat tegen kom.
 

Welke artikelen vind jij altijd het leukste om te schrijven, en te lezen?
Ik vind Tags altijd erg leuk om te schrijven en ook om te lezen op andere blogs. Verder vind ik fashion artikelen ook altijd leuk om te lezen!

Zou jij later ook wat meer met je blog willen, of wil je deze alleen puur houden voor je hobby?
Je weet natuurlijk nooit hoe het in de toekomst zal gaan, maar ik denk dat ik het gewoon voor mijn hobby blijf doen. Ik denk niet dat ik er echt mijn baan van wil maken of zo.

Waar gaat jou blog vooral om? (fashion, beauty etc.)
Eigenlijk gaat mijn blog over heel veel verschillende dingen. Er komen fashion artikelen, lifestyle artikelen, Do It Yourself’s, soms ook filmpjes online en verder gaat mijn blog gewoon over alles wat me interesseert.


Hoeveel tijd besteed jij aan het schrijven van artikelen?
Dat is heel erg verschillend. Ik denk gemiddeld ongeveer een een uur. Soms is het langer en soms is het korter, het ligt er aan hoe groot het artikel is dat ik op dat moment aan het schrijven ben.

Wat is het vreemdste/leukste wat je ooit hebt meegemaakt door je blog?
Het leukste wat ik ooit met mijn blog meegemaakt heb is denk ik toch wel dat ik voor het eerst de Liebster Award had gewonnen met mijn blog, ik was toen echt heel erg blij!

Heb jij nog favoriete bloggers, waarvan je dagelijks hun artikelen leest? Welke zijn dit?
Ja, die heb ik zeker. Ik lees heel vaak de blog van Luna (http://www.lunalovelyworld.nl/), de blog van Janine (http://www.afashionwayoflife.com/) en ook de blog van Lindsey (http://sparksandfairytales.blogspot.nl/) lees ik best wel vaak.


Bedankt dat we je mochten interiewen, wil je verder nog iets kwijt?
Ik vond het heel erg leuk dat jullie mij geïnterviewd hebben!

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Haar blog volg ik ook, ze schrijft erg leuk :) Wat lief dat je me volgt! Ik volg je meteen terug want jou blog ziet er erg leuk uit :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is echt heel erg leuk geworden, bedankt!
    Liefs, Sophie

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥