dinsdag 23 oktober 2012

Tip van de week!

Iedere week hebben wij deze rubriek, en zoals de titel al luid. Kun je er uit halen dat het gaat over tips, iedere week geven we jullie een nieuwe tip mee. Deze tips kunnen gaan over Beauty, fashion & Lifestyle. Een tip die misschien bij sommige wel handig van pas zullen komen, benieuwd wat de tip van de week is? Lees dan snel verder!

Niet iedereen is zo goed in het sparen van geld, wij geven je graag een tip om je hierbij een beetje te helpen! - Heb je al een baantje of juist nog niet? Een baantje in het weekend hebben is erg prettig, je verdient zelf je eigen geld! Als je eindelijk je geld op je rekening ziet verschijnen, is het verstandig om de helft van het geld aan de kant te leggen. Dit kun je op je spaarrekening zetten.

Voor sommige geld er ook nog dat ze de rekeningen moeten betalen, bekijk voor iedere maand wat je aan deze rekeningen moet betalen, daarna kijk naar wat je verdient. Zo kun je kijken wat je uiteindelijk aan het eind van de maand uitbetaald krijgt. Hier kan je dan weer rekening mee houden met het betalen van je rekeningen.

Koop ook geen onnodige dingen zoals snoep, eten op school. Je kunt gemakkelijk je eigen brood smeren en mee nemen naar school. Je bespaard hierbij weer een hele hoop geld!

Wees ook kritisch met wat je koopt, ziet deze lipgloss er niet bijna hetzelfde uit als de lipgloss die je al thuis hebt liggen? Laten liggen dan! Als je het hebt gecheckt of je het wel nodig hebt, vergelijk dan de prijzen in verschillende winkels.

Door: Monique

4 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥