dinsdag 9 oktober 2012

Tag: Things I want to do in my life.

Hi ladies! Vandaag maken we weer tijd voor een leuke tag! Ik zag deze tag op een blog voorbij komen, welke precies weet ik al niet meer het is namelijk een tijd geleden. Je moet namelijk 40 dingen in een lijstje zetten met wat je allemaal nog graag zou willen doen, ik heb hem een klein beetje aangepast ik maar er wat minder van! Welke dingen je al hebt gedaan moet je vervolgens doorstrepen! Veel lees plezier!

Ombre haar - Van nature heb ik onderaan al een lichtere kleur dan bovenaan. Maar het lijkt me dan ook erg leuk om eens gek te doen, en een wat feller kleurtje erin te laten zetten!


In een taxi stappen en roepen "Volg die auto!" - Haha, waarom ik dit wel eens zou willen doen? Nou, zou het eigenlijk niet weten. Lijkt me wel eens leuk! Zie je toch ook altijd in die films? Haha.


Zijn achternaam nemen.. - Ooit! Alles op zijn tijd.


Iemand verrassen met een surprise party! - Dit gewoon omdat het leuk is om mensen te verrassen! En vooral als het een goede vriend(in) met haar verjaardag is..


Het eten van macarons -  Gewoon omdat ze lekker zijn, en ook nog eens gemakkelijk zelf te maken. En laat het nou net zijn dat ik bakken ontzettend leuk vind!


In een gondel varen in Venetië.. -  Lekker romanties en iets wat ik nog ooit zal willen gaan doen!


Vliegen in een luchtballon! - Wauw, dit lijkt me gewoon ontzettend mooi om te doen!


Op safari gaan in Afrika! -  Dit is al een hele tijd iets wat ik ontzettend graag zou willen doen.


Bak je eigen regenboog cake! - Jumjum, ik moet eerlijk zeggen laatst nog gebakken en hij was heerlijk!


Leren hoe een waterfall vlecht kunt maken.. - Toch iets wat ik nog wil leren.. haha!


Verliefd zijn ♥ - I'm in Love! ♥

Door: Monique

3 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥