vrijdag 19 oktober 2012

Girls like that!

Meisjes houden van jongens, althans de meeste meisjes. En jij bent daar vast ook eentje van. Sommige meisjes zijn verliefd, sommige hebben een vriend maar er zijn ook meisjes die vrijgezel zijn. Deze blog staat helemaal in het teken van relaties. Of terwijl wat meisjes leuk vinden aan jongens. Vandaag hebben wij voor jou eens een hele andere blog, maar we hopen dat jullie het toch leuk vinden! Enjoy it.Girls like that, when boys kiss you for the first time.
Ieder meisje kijkt hier wel naar uit, hun eerste kus. En die herinnering blijft voor altijd wel bewaard. Maar ook als je een vriend hebt dan hou je er van om een kus van hem te krijgen.


Girls like that, when boys make you feel warm when it’s cold.
Als jij het koud hebt, is het natuurlijk super lief als je vriendje je warm houd. We zeggen daarom ook vaker dat we het koud hebben, gewoon omdat we een knuffel willen hebben.


Girls like that, when boys watch the stars with you.
De sterrenhemel ziet er natuurlijk prachtig uit, maar om hiernaar met een jongen te kijken die je lief hebt is dit natuurlijk heel romantisch.


Girls like that, when boys send sweet messages.
Als jouw mobiel gaat, hoop je natuurlijk dat het die ene jongen is waar je de hele tijd aan moet denken. En als dat ook nog eens zo is. Dan komt er een glimlach op je gezicht, en daar word je natuurlijk vrolijk van. Het is ook lief als een jongen een lief berichtje naar je stuurt.


Girls like that, when boys take pictures of you two.
Welk meisje wil er nu niet op de foto staan met een leuke jongen waar je misschien wel verliefd op bent?! Je kunt ze dan uiteraard opslaan en er hem op je achtergrond zetten. Zodat je deze leuke herinnering elke keer weer kunt zien.


Girls like that, when boys take a long time to say goodbye to you cause they don’t wanna go.
Als jij met je vriendje samen bent, vind je het niet leuk dat jullie weer afscheid moeten nemen van elkaar. En als dan je vriendje langer bij je blijft om gedag te zeggen dan is dat heel lief. Maar stiekem wil die jongen niet gaan, en blijft hij langer.

Dit was het blogje van vandaag, we hopen dat jullie dit met plezier bekeken hebben. En wij meisjes houden hier toch allemaal van?! Wij in ieder geval wel. Tot de volgende keer mijn lieve lezers.

Door: Tessa (gastblogger)

3 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥