zondag 7 oktober 2012

Tip van de week!

Iedere week hebben wij deze rubriek, en zoals de titel al luid. Kun je er uit halen dat het gaat over tips, iedere week geven we jullie een nieuwe tip mee. Deze tips kunnen gaan over Beauty, fashion & Lifestyle. Een tip die misschien bij sommige wel handig van pas zullen komen, benieuwd wat de tip van de week is? Lees dan snel verder!

Wil jij mooie benen in vier stappen? Let dan goed op! - Scrubben is goed om je huid jong en soepel te houden, door het scrubben verwijder je de dode huidcellen. Om je benen er mooi uit te laten zien kun je je benen twee keer per week scrubben. Hierdoor wordt het vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd, en ook verbeter je nog eens de vochtopnamen. En het is ook nog goed ter voorkoming van ingegroeide haartjes.

Voordat je gaat scheren kun je het beste een warme douche van te voren nemen, daardoor wordt de huid namelijk soepeler en het scheren zal hierdoor gemakkelijker gaan. Maak ook gebruik van een goede scheergel/schuim. Zorg dat het gedeelte wat je wilt scheren goed bedekt is met een laagje schuim. Altijd eerst met de haargroei mee scheren, daarna nog eens tegen de haargroei in. Ook steeds het mesje onder stromend warm water schoon maken, zo houd je het mesje schoon en scherp!

Na het scheren kun je je benen insmeren met een hudraterend créme. Die zorgt er weer voor dat je huid zich kan herstellen van de scheerbeurt. Ook hersteld het de natuurlijke balans in je huid.

Train je benen, door veel te sporten of krachttraining te doen. Hierdoor worden je benen gespierder en zullen ze mooier gevormd zijn. Daarnaast worden ze ook steviger.

Door: Monique

2 opmerkingen:

  1. Ik vind deze artikels altijd zo leuk, handige tips. Ik scrub mijn benen regelmatig, daarna gebruik ik mijn favoriete body butter.
    Liefs,xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥