zaterdag 20 oktober 2012

Mix and Match: School outfit.

Een tijdje geleden zijn we weer bezig geweest op de site polyvore.com! Een website waar je je eigen collage in elkaar kunt zetten, we vonden het weer tijd worden voor een nieuwe mix and match. Dit keer hebben we gekozen voor een simpele school look. Laten we snel een kijkje gaan nemen wat wij hebben gemixt en gematcht!

Wat voor onderwerp of trend moeten we de volgende keer gebruiken in mix and match? Laat het ons weten door een reactie onder deze post!

Outfit 1
Bij de eerste outfit hebben we de grijs tinten gebruikt. Hier hebben we een witte broek met daaroverheen een heerlijke warme dikke trui! Met daaroverheen een gouden ronde ketting om het af te maken. Ook de schoenen hebben we in de grijs tinten gehouden.

Outfit 2
Dit keer een pastelkleurige trui, ook lekker warm voor deze dagen. Daaronder een lichte kleur broek met een mooi laarsje eronder, aan iedere arm een stel armbanden! En niet te vergeten het Peter Pan kraagje ook nog eens over de trui, voor een leuk effect.
Outfit 3
Misschien iets koud voor in de winter als je op de fiets naar school komt, we hebben hier namelijk gekozen voor een kort broekje met daaronder een maillot, met mooie enkel laarsjes eronder. Ook hier een lekker warme trui overheen!

Outfit 4
Een zwarte broek met een lichte blouse eroverheen, daaronder nog leuke bruine laarsjes en een zwarte tas. Simpel en gemakkelijk te dragen naar school!

Wat vinden jullie van de outfits/collage's, zit er iets tussen wat jullie ook graag in jullie kast zouden hebben willen hangen?Of is dit niet echt jullie kleding smaak? Wat zouden jullie volgende keer voor onderwerp willen hebben bij Mix and Match? Let us know!

Door: Monique

5 opmerkingen:

 1. De tweede en de laatste zijn mijn favoriet ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de laarsjes van de 3e ooooh love it!!! x
  groetjes
  sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de 4e bedoelde ik eig. ;) hahahah
  mr die vn 3 zijn eig. ook wel leuk!
  het is een hele leuke blog! gr

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De 2e is zo leuk!!!
  Zou die graag willen hebben :$

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥