zaterdag 27 oktober 2012

Advertorial: www.fashionschoenen.nl

Een tijdje geleden kwamen wij in contact met de nieuwe website www.fashionschoenen.nl! Een online schoenen zoeker voor de vrouw, erg handig! Je hoeft maar op één website te zoeken en dan vind je schoenen uit meer dan 200 webshops te gelijk! Nu hoef je niet meer te zoeken op tientallen verschillende webshops, één website is genoeg!

http://www.fashionschoenen.nl/
Op FashionSchoenen zijn vele verschillende schoenen te vinden van wel meer als 200 webshops bij elkaar. Als je naar het kopje 'Schoenen Shoppen' gaat kom je op de zoekmachine uit, aan de linkerkant kun je uit het rijtje verschillende soorten schoenen kiezen sneaker, pumps, laarzen etc. Zelfs kun je een keuze maken uit verschillende merken nike, UGG Australia etc. En natuurlijk niet te vergeten uit verschillende webshops Zalando, Nelly.com, Van Haren etc.

Schoenen shoppen?Er niet alleen een zoekmachine op deze website, ook heeft deze website een eigen blog. Natuurlijk een blog met artikelen over 'Schoenen'! Leuke artikelen zoals o.a. Het probleem van Hollandse kuiten (en de oplossingen), Regenlaarzen, maar dan wél leuk en nog veel meer leuk geschreven artikelen!

Nike: onze ladies top 4 (o.a. Nike Air Max & Nike Lebron)
Ook kun je verschillende Celebrity shoes vinden en ook is er nog een hele hoop inspiratie op te doen op de pagina Style Guide! Ook kun je verschillende kortingscodes op de website vinden, want waarom zoveel uit geven als er zoveel voordeel te vinden is op de website van FashionSchoenen.nl? Door op verschillende webshops te klikken, en te klikken op jouw kortingscode te bemachtigen!

Winactie!
Ook deel nemen aan een winactie op de website? Hoe kun je deelnemen aan deze winactie? Heel simpel, door je aan te melden voor hun nieuwsbrief! En in ruil voor de winactie, houden ze je op de hoogte van het laatste nieuws rondom schoenen!

Nu is de vraag kenden jullie deze website al? Een erg handige website, en wij raden hem zeker aan om eens een bezoekje te brengen en uitgebreid over deze website te gaan neuzen! Heel veel plezier!

Door: Femke en Monique

1 opmerking:

Thanks for leaving a message! ♥