woensdag 3 oktober 2012

Geïnterviewd: Nyria!

Voor deze morgen hebben we weer een nieuw interview, dit maal hebben we Nyria geïnterviewd van de website http://www.beautyforgirls.nl! En omdat er al een tijdje geen nieuw interview online is gepubliceerd vonden we het daar wel weer eens tijd voor worden. En lijkt het jou nu ook leuk om geïnterviewd te worden, dan mag je altijd contact met ons op nemen door ons een e-mail te sturen!

http://www.beautyforgirls.nl/
Waarom ben je begonnen met bloggen, en welk verhaal zit hier achter?
Ik ben eigenlijk al jaren actief bezig op met internet. Zo begon ik bijna 9 jaar geleden met het ontwerpen van graphics en websites. Na bijna 5 jaar webdesign begon ik met het concept bloggen. Ik was een beetje uitgekeken op webdesignen en wou graag wat anders. In die tijd als ik vele blogs met allemaal verschillende thema’s. Door hun werd ik geïnspireerd om zelf een blog te starten. De reden waarom ik voor make-up en beauty heb gekozen is omdat ik er toen die tijd al veel mee bezig was. Het werd voor mij al gauw een passie, het bezig zijn met make-up. Tips en tricks doorgeven aan mijn lezeressen, het testen van producten(in samenwerking met bedrijven), het schrijven van artikelen, het maken van video’s en natuurlijk alle leuke reacties en steun van mijn bezoekers.

Hoe zou jij je blog omschrijven in 5 woorden?
(soms) heftige make-up looks, spontane video’s, leuke reacties, informatieve en duidelijke reviews en veel roze.

De lay-outs die te zien zijn op Beautyforgirls zijn die allemaal door jezelf gemaakt? Of heb je hier een beetje hulp bij gekregen?
Ik maak al mijn layouts zelf. Dit doe ik met een speciaal programma. Wel verwerk ik bepaalde onderdelen in mijn layout die ik niet zelf heb gemaakt. Zoals bijvoorbeeld mijn achtergrond op de website. Deze heb ik van het internet. In de informatie pagina geef ik hiervoor een credit.

Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair Anti-Klit Spray
Hoeveel tijd besteed jij aan het schrijven van je artikelen?
Dit ligt aan de lengte van het artikel, het onderwerp en het product. Gemiddeld genomen besteed ik een uurtje aan het schrijven van één artikel. Meestal schrijf ik mijn artikels ’s avonds. Ik typ er dan gemiddeld 3 á 4 uit.

Krijg je ook wel eens producten gestuurd om vervolgens daar een review over te schrijven?
Ja, zo twee á drie keer per week. Dit doe ik met plezier. Zo maak je kennis met nieuwe producten. De markt is namelijk heel groot. En het is voor mijn lezeressen juist leuk om te lezen over nieuwe producten.

Wat is volgens jou het leukste aan bloggen?
Dit vind ik een lastige vraag. Ik vind alles eraan leuk. De pers evenementen, de samen werkingen met bedrijven, de lieve en leuke reacties van mijn lezeressen, Het testen van producten, het schrijven van artikelen, het opnemen van video’s en het maken van make-up looks. Een lang lijstje waaruit ik lastig een keuze kan maken. Het aller leukste vind ik denk ik nog het idee dat er zoveel meiden mijn blog lezen (mijn volgers) en geïnspireerd raken door mij.


There is always light at the end of the tunnel
Welke artikelen vind je het leukste om te schrijven/lezen?
Ik schrijf elk artikel met plezier. Anders zou ik ze natuurlijk ook niet schrijven. Ik schrijf juist artikels die ik zelf ook hartstikke leuk zou vinden om te lezen. De leukste categorie op mijn blog vind ik de make-up looks.

Hoe kom jij aan de inspiratie voor een artikel?
Voornamelijk via youtube, andere beautyblogs, tijdschriften en webshops. Naast bloggen surf ik uren lang op internet vele beautyblogs af, bekijk ik vele filmpjes op youtube en lees ik vele tijdschriften. Al mijn ideeën schrijf ik ook op en doe ik in een grote pot. Mocht ik eens een moment hebben dat ik geen inspiratie heb, dan trek ik een idee uit die pot.

Heb je ook een bepaalde doelgroep voor wie jij je blog wilt presenteren?
Mijn doelgroep ligt tussen de 13 en 30 jaar. Daar richt ik mijzelf het meeste op.

Rimmel I love lasting finish 193 Black Cherries & 239 Your Majesty
Je hebt ook vast nog wel een aantal blogs die tussen je favorieten staan, wil je deze met ons delen?
Ik heb echt heel veel favorieten. Ik volg zoveel verschillende blogs, van heel klein tot heel groot. Dat maakt het juist zo leuk, want er zijn zoveel kleine blogs die juist zo leuk zijn. Mocht je tussen mijn bloglovin blogs staan dan ben je zeker een favoriet van mij. Ik volg er al bijna 400, waaronder jullie natuurlijk. Mijn grootste favoriet op het internet is Nikkie van Nikkietutorials. Ze is echt een inspiratie voor mij.

Heb jij nog tips voor mensen die ook een eigen blog willen starten?
Heb er plezier in en geniet er van. Schrijf juist over de dingen waarover je wilt schrijven. Het gaat niet om de getallen maar om de plezier die je erin hebt. Dan groeien de getallen vanzelf wel.

Bedankt dat we je mochten interviewen, wil je verder nog iets kwijt?
Mocht je nu denken, wat een leuke blog! Je kunt mij volgen via bloglovin of twitter. Daarnaast wil ik Femke en Monique even bedanken voor dit interview. Ik lees al heel lang met plezier hun blog.

Lijkt het jou nu ook leuk om geïnterviewd te worden, je kunt ons altijd een e-mail sturen naar SunlightDreams@live.nl. Zelf nemen wij ook regelmatig contact op met mensen waarvan het leuk lijkt om hen ook eens te interviewen! Ben jij nog niet benaderd en wil je toch graag, laat het ons dan weten.

Door: Femke en Monique

4 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk gedaan. Bedankt :) Ik zal dit even op mijn blog op mijn media pagina vermelden.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik keek eigenlijk nooit op haar blog, maar dat zal ik vanaf nu af aan weer wat vaker gaan doen, want ze heeft een erg fijne schrijfstijl. Leuk interview! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥