zaterdag 27 oktober 2012

Hoe krijg je de aandacht van je crush?

Je loopt door de gangen van je school en opeens staat hij daar.. Jou crush! Jullie hebben al vaker contact gehad, maar je weet niet of hij jou ook wel ziet zitten. Je hoopt natuurlijk van wel, maar je wilt natuurlijk wat aandacht van je crush krijgen. Hoe ga je dit aan pakken? Lees dan snel dit artikel!

Ken je je crush eigenlijk toch nog niet zo heel goed, en wil je flirten met een eigenlijk nog vrij 'onbekende jongen' voor jou, misschien zijn deze tips dan wel iets voor jou?
Denk er aan, ook jongens houden wel eens van een compliment. Complimenteer hem daarom eens voor zijn outfit, wedden dat er daarna een gezellig gesprek ontstaat? Vindt je het toch net iets te spannend om een jongen zomaar een compliment te geven, ga dan gewoon langs hem zitten als er de mogelijkheid toe is. Misschien spreekt hij je vanzelf dan wel aan?

Sta je in een discotheek kun je je crush natuurlijk ook vragen of hij misschien met je wilt dansen, natuurlijk moet je dat wel durven te vragen! Meestal ontstaat er daarna een gezellig gesprek, of juist niet. Zo niet, geen probleem dan is hij vast niet degene voor jou!


Is je crush je beste vriend? En zit jij vast in de 'friendzone'? Dit maakt het er niet gemakkelijker op om het te vertellen, want er zit ook een klein nadeeltje aan. Het kan zijn dat je je beste vriend verliest! Maar om nou niet te vertellen dat je een oogje op hem hebt? Misschien zijn dan deze tips wel wat voor jou!
Als je crush je best vriend is maakt dit het natuurlijk niet gemakkelijker! Wat je kunt doen is het hem eerlijk vertellen, maar ook hier is moed voor nodig! Je beste vriend weet natuurlijk al alles over jou. Jullie zijn vast bekend met het programma van MTV 'friendzone'.. Hier zie je hoe een jongen of een meid zijn of haar beste vriend mee uit vraagt. Natuurlijk kun je het zo ook aanpakken..

Wat ook leuk en minder spannend is misschien is door hem kleine aanwijzingen te geven, begin een beetje te flirten (Misschien was je hier al mee bezig?) Stuur hem met Valentijn een kaartje met een geheime aanbidder. Begin met kleine aanwijzingen, maar wees wel duidelijk! Mannen merken de kleinste hints namelijk niet zo snel op.

Je kunt het hem ook direct zeggen zonder dat je vanallerlei kleine hints en rare dingen gaat doen, gewoon heel direct. Maar hier heb je natuurlijk moed voor nodig! Begin gewoon rustig aan, en bedenk het is je beste vriend. Hij kent je al zo goed!


Je crush zit in je vriendengroep, nog ingewikkeld maar het moet te doen zijn!
Als je een crush hebt in een vriendengroep is dit vrij ingewikkeld, maar wie niet waagt wie niet wint toch? Waarom het zo ingewikkeld is, je hebt dezelfde vrienden. En voelt hij niet hetzelfde voor jou, dan zou dit wel eens kunnen zijn dat er spanningen in de groep komen. Daar hopen we natuurlijk niet op dus gaan we ons best doen!

Je kent hem natuurlijk, en zoek dan ook net wat meer aandacht van hem dan van alle andere jongens in de groep. Wat vaker met hem alleen afspreken kan natuurlijk ook, ook hier kun je met hem flirten en kleine hints geven. Misschien heb je niet zo graag dat je vriendinnen het merken dat je een crush op hem hebt. Probeer dan wat voorzichtiger te zijn in het bij zijn van al je vrienden!

Door: Monique

1 opmerking:

Thanks for leaving a message! ♥