donderdag 12 juli 2012

Mix & Match: Simple but cute.

Vandaag heb ik weer wat zitten Mixen & Matchen op polyvore! Ik heb verschillende collage’s gecreëerd en het leek me leuk om deze met jullie te delen. Ik heb gekozen voor simpel maar wel erg leuk. De combinaties die we gemaakt hebben, kun je bij veel gelegenheden dragen. Laten wij kijken naar de combinaties die we gemaakt hebben!

Collage 1

Bij de eerste collage heb ik gekozen voor een 'Peachy' kleurige broek, daarboven een blouse met lange mouwen. De blouse kun je met de voorpunt in je broek stoppen, maar je kunt hem er ook gewoon los overhen dragen. Een leuk bijpassend crème kleurig tasje, en ook nog platte schoenen!

Collage 2
Bij deze outfit heb ik gekozen voor een crème kleurige blouse, het is het leukste om deze blouse in de mint kleurig short te dragen. Hier heb ik gekozen voor high heels, maar je kunt er ook gemakkelijk sandalen onder combinereen. Een mooie oranje clutch met een leuke ronde zonnebril!

Collage 3
Wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze outfit is het accessoires, namelijk de bril. Je hoeft hem helemaal niet te dragen, als je deze bril namelijk in de V-hals hangt heeft het al een ontzettend leuk uiterlijk (zoals je hier ziet) Je kunt de blouse over de zwarte broek dragen, maar hem er helemaal of half in doen heeft ook al een leuk effect. Hierbij heb ik gekozen voor  beige schoenen en een tas!

Collage 4
Persoonlijk vind ik de mint kleuren ontzettend mooi, daarbij gecombineerd de mooie zachte lichte bruine kleuren. Bij deze outfit heb ik dus gekozen voor een mint kleurige blous, deze kun je half dragen in de lichte jeans die ik hierbij gekozen heb. In de jeans te dragen een licht bruine (beige) riem. Als je de mouwen tot je ellebogen draagt, kun je de parel armband mooi zien. En natuurlijk de mooie Sandalen niet te vergeten!

Collage 5
De laatste outfit voor deze Mix & Match, hier heb ik gekozen voor een warme donkere jeans, hierover gedragen een wit basic hempje met daarover een bruin jack. Als je het jack open laat kun je als sieraden dragen een wat langere ketting, en onder deze outfit heb ik gekozen voor enkel laarsjes op hakken. Je kunt natuurlijk ook lagere schoenen kiezen!

Wat vinden jullie van deze collage's? Zouden jullie dit onderdeel 'Mix & Match' wel vaker terug willen zien op SunlightDreams? En welke outfits zouden jullie wel in jullie kledingkast willen hebben, en wat voor thema zouden we de volgende keer moeten gebruiken als mix & match? Laat het ons weten!

Door: Monique

7 opmerkingen:

  1. leuke collages! Ik vind collage 3 en 5 heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, je hebt mooie collages gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind ze allemaal best leuk.. alleen hou ik niet van bloesjes, daarom springt de laatste er heel erg uit. Zo´n outfit zou ik willen dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind ze allemaal leuk!
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. de 3e en 5e vind ik het leukst, bij de 4e vind ik de broek en de schoenen ook nog leuk
    zou alleen niet zo hoge hakken dragen hahh ;p x
    groetjes....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 2 en 4 vind ik heel zomers en heel leuk<3
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit ziet er echt heel goed uit! De combinaties zijn allemaal erg mooi. Het is zeker leuk om dit vaker op jullie site te plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥