woensdag 25 juli 2012

Mix & Match: pretty pastels.

Een tijdje geleden heb ik weer op polyvore.com wat outfits bij elkaar zitten matchen. En dit keer vonden we het leuk om met de pastels aan de slag te gaan, want dat is dit seizoen een erg grote trend op het gebied van de mode. We hebben dus ook een aantal outfits bij elkaar kunnen mixen en matchen, benieuwd naar welke outfits? Laten we dan maar snel verder kijken!
Collage 1

Bij deze outfit heb ik gekozen voor een strak rokje met daarover een hempje die je draagt in je rok, zodat het een beetje los over de rok heen valt. De sandalen voor als het lekker warm weer is, zoals op dit moment. En een mooi tasje met een licht blauwe armband.

Collage 2
Voor de tweede outfit heb ik gekozen voor een mint kleuren broek, hierover een beige-achtige blouse en een oranje vestje. Leuke beige schoenen en een beige horloge. Een erg leuke combinatie al zeg ik het zelf.

Collage 3
Hier heb ik gekozen voor de waterfall jurk, hieronder heb ik pumps gekozen maar je kunt ook gerust voor sandalen kiezen. Voor als je naar het strand gaat. Daarlangs heb ik gekozen voor om het middel voor een lichte strik te dragen (deze zie je boven de pumps, als je goed kijkt!) en een lichte ring en een hoed! heerlijk voor naar het stand!

Collage 4
Hier heb ik gekozen voor een short in het goud, met daarover een blouse die je in de short draagt. En daarover weer een ketting, ik heb gekozen voor een uilenketting! En leuke sandalen.

Collage 5
Hier heb ik gekozen voor een losser rokje, met daarboven een bloemenprint hempje. Omdat dit hempje is aangesloten aan je lijf kun je de rok eroverheen dragen. Daaronder heb ik mooie hoge high heels gebruikt en een clutch. en een mooie grote halsketting die niet al te laag valt!

Wat vinden jullie van de outfits/collage's, zit er iets tussen wat jullie ook graag in jullie kast zouden hebben willen hangen? Of is dit niet echt jullie kleding smaak? Wat zouden jullie volgende keer voor onderwerp willen hebben bij Mix & Match?

Door: Monique

4 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥