zaterdag 28 juli 2012

Review: Max Factor False Lash Effect

Een hele tijd geleden kocht ik een nieuwe mascara genaamd de, Max Factor False Lash Effect. De naam zegt het al: het moet het effect van nepwimpers geven. Lang, volume, krul en dik. Ik maak nu al een hele tijd gebruik van deze mascara. En vandaag wilde ik graag mijn mening met jullie delen, geeft deze mascara nu echt het effect van nepwimpers? Laten we dat snel zien!

Wat al meteen opviel bij het kopen is dat de huls van de mascara dik en rond is, dat is natuurlijk iets waar je aan moet wennen als je eerst een mascara hebt waarbij de huls wat dunner is. Ook het borsteltje is dik en groot, maar de plastic haartjes erop zijn korter. De mascara stinkt niet, zoals vele van de mascara's wel doen.


De mascara geeft na het eerste laagje aanbrengen al een erg goede volume, je hoeft dus niet veel laagjes aan te brengen voor een goed resultaat. Het lijkt inderdaad af en toe alsof je valse wimpers op hebt. Maar ook deze mascara geeft je niet zoals de wimpers in de reclame, netzoals vele van zulke mascara's. Deze mascara blijft wel erg lang zitten, je hoeft niet halverwege de dag dus een nieuwe laag mascara aan te brengen. Ook heb ik geen last van rare zware strepen onder mijn ogen. De mascara is er 's avonds wel lastig af te halen, een erg goede waterproof mascara dus. Ik kan jullie verzekeren dat deze mascara met het zwemmen blijft zitten (even uitgeprobeerd!)


Te koop: Kruidvat, Etos en andere drogisterijen
Prijs: €16,95

Pluspunten:- Lange wimpers met volume
- Geen nare geurtjes
- Goede prijs-kwaliteit verhouding
- Fijn borsteltje
- Blijft de hele dag door goed zitten, waterproof

Minpunten:
- Moeilijk van de wimpers af te krijgen
- Wennen met het aanbrengen

Eindcijfer: 8.5!

Hebben jullie al ervaring met deze mascara van Max Factor? En zouden jullie dit product na het lezen van deze review ook in jullie stash hebben willen liggen?

Door: Monique

2 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥