vrijdag 27 juli 2012

Geïnterviewd: Adriënne!

Het is alweer een tijdje geleden dat er een interview online heeft komen te staan, en omdat we weer iemand hebben geïnterviewd vonden we het vandaag leuk om weer een interview online te plaatsen. En lijkt het jou nu ook leuk om geïnterviewd te worden, dan mag je altijd contact met ons op nemen door ons een e-mail te sturen!
stayandmakeitmine

Hoe heet jou weblog, en wat is er allemaal op te zien?
Mijn blog heet ‘Make it mine’ en je kunt er lezen over mode, beauty en celebrities. Ook deel ik mooie quotes en nieuwtjes met mijn lezeressen. Ik wil een beetje het idee creëren alsof je een tijdschrift leest.

Je bent er een tijdje tussenuit geweest, maar je bent inmiddels weer online. Wat is de reden dat je toch weer bent begonnen met bloggen?
Ik miste het bloggen echt heel erg! Ik was gestopt omdat het met school gewoon even te druk werd, maar sinds juni 2012 ben ik weer met frisse moed begonnen. Ik ben van plan om gewoon lekker door te gaan het volgend schooljaar. Als ik alles goed inplan, moet het helemaal goedkomen.

Op je weblog kun je verschillende soorten artikelen lezen, welke artikelen vind jij het leukst om te schrijven? En te lezen op iemand anders zijn blog?
Ik probeer altijd te bloggen over wat ik zelf leuk zou vinden om te zien of te lezen. Ik vind het heel leuk om plaatjes en mooie quotes op te zoeken voor inspiratieposts, maar ook artikelen die met mode te maken hebben vind ik erg leuk. Ik heb verschillende rubrieken, zoals ‘How to get the look?’ Dit heette vroeger ‘Fashion inspiration’, maar komt nu terug met een nieuwe look, waarin ik laat zien hoe je de look van een celeb kunt kopiëren op het gebied van fashion, make-up en haar. Erg leuk om te maken! Ik vind het ook super om andere blogs te lezen. Vooral DIY’s vind ik leuk, net als dingen over mode of make-up.Ook filmpjes vind ik leuk om te kijken: Shoplogs, favorieten van de maand, opgemaakt enz.
Fashion duel: You choose!
Is het voor jou een verplichting om je weblog regelmatig te ‘updaten’? Regelmatig nieuwe artikelen, nieuw uiterlijk etc.
Absoluut! Ik vind het belangrijk om origineel te blijven, zowel in het uiterlijk van mijn blog als op het gebied van artikelen. Hier besteed ik veel tijd aan.

Als jij gevraagd zou worden voor een bedrijf (denk aan Girlscene, Fashionscene etc.) om artikelen te gaan schrijven, zou jij dit willen doen?
Ja! Dat is echt een van mijn grootste dromen! Het lijkt me geweldig om voor een redactie te schrijven. Het combineert de dingen die ik leuk vind: Schrijven en fashion, beauty en lifestyle!

Waar haal jij je inspiratie vandaan om artikelen te schrijven?
Vooral uit tijdschriften. Ik heb sinds kort een abonnement op Seventeen Magazine en daar ben ik heel erg blij mee! Ook tijdschriften als de Glamour of Elle kunnen me inspireren. Verder haal ik ook vaak inspiratie uit dingen die op mijn kamer staan. Dan zie ik bijv. een leuk boek, iets wat ik zelf heb gemaakt of een nieuw flesje nagellak in de kast staan en dan denk: ‘Hé, laat ik daar iets over schrijven!’


Je krijgt natuurlijk vele reacties op je artikelen, er zullen vast ook wat minder leuke reacties tussen zitten. Hoe ga jij om met deze reacties?
Voor zover ik weet heb nog nooit een vervelende reactie op mijn blog gehad, alleen een keer een meisje dat zei: ‘Je hebt een leuke blog, maar ik vind het jammer dat je alleen de positieve reacties goedkeurt.’ Dat doe ik absoluut niet, dus dat was misschien eerder een compliment. Als je ooit een vervelende reactie krijgt op je blog, moet je het denk ik gewoon relativeren. Je krijgt zó veel leuke reacties, zou die ene opmerking dan je dag moeten verpesten? Ik denk van niet. Als jij plezier hebt in wat je doet, dan is het toch goed?

Heb jij ook een blogger als voorbeeld? Zo ja, wie?
Dat is moeilijk! Ik heb niet echt één blogger die ik als mijn grote voorbeeld zie, maar ik heb wel heel veel respect voor bloggers als Mascha (Beautygloss), Vera (VeraCamilla) en Serena (Beautylab) omdat zij echt heel ver zijn gekomen met hun blog! 

Jij hebt vast ook wel een aantal weblogs die je graag bezoekt, wat zijn jou favorieten weblogs?
Ik volg heel veel blogs, maar een paar die er voor mij uitspringen zijn Dashing Days van Soesja, Unique Style van Sharon, Pretty Brilliant van Joyce, Sweet Beauty van Chloe en *tromgeroffel* Sunlight Dreams, omdat de blog van Femke en Monique nu eenmaal heel divers is en volzit met leuke artikelen en handige tips! ♥

Heb jij nog tips voor mensen die ook hun eigen weblog willen gaan beginnen?
Gewoon doen als het je leuk lijkt! Schrijf over de dingen die jij leuk vindt, dan houd je het bloggen het langst vol. Niet opgeven, want de volgers komen vanzelf! En als je mag natuurlijk altijd een comment achterlaten op mijn blog, dan neem ik een kijkje! 
Bedankt dat we je mochten interviewen, wil je verder nog iets kwijt?
Ik wil jullie bedanken! Het waren leuke vragen, dus ik heb plezier gehad met het invullen ervan. En ik hoop natuurlijk dat jullie lezeressen besluiten om een kijkje te nemen op mijn blog!Lijkt het jou nu ook leuk om geïnterviewd te worden, je kunt ons altijd een e-mail sturen naar SunlightDreams@live.nl. Zelf nemen wij ook regelmatig contact op met mensen waarvan het leuk lijkt om hen ook eens te interviewen! Ben jij nog niet benaderd en wil je toch graag, laat het ons dan weten.

Door: Femke en Monique

4 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥