dinsdag 10 juli 2012

How To: Border Nails

Vandaag weer een nieuw ‘How To’ artikel, en dit keer gaan we jullie stap voor stap uitleggen hoe je deze prachtige border nails kunt krijgen! Want deze zomer word het een trend, border betekend rand in het Engels. Zoals je dus ook ziet heb je een rand om je nagels, niet zomaar een rand een rand helemaal om je nagels heen.

Zorg dat je alles hebt wat je nodig hebt, wat je allemaal nodig hebt zul je onder de volgende afbeelding te lezen krijgen. Zoek 2 kleuren die jij mooi vind, om hiervan de border nails te maken!


Wat hebben we allemaal nodig om deze 'Border Nails' te creëren? Dat zie je vast al op de bovenstaande afbeelding, twee kleuren nagellak die jij mooi vind (een tip painter, is ook erg handig als tweede kleur!), vaseline! Waarvoor? Dat zul je straks wel merken! En natuurlijk een wattenstaafje! Nu kunnen we snel aan de slag!


Geef je nagels nu je favorieten kleurtje, heb je dit gedaan. Dan gaan we nu de vaseline gebruiken, pak het wattenstaafje en ga rondom de nagels heen. Zo komt er een laagje vaseline rondom de nagels, als we dadelijk met de tweede kleur aan de slag gaan. En we willen het overtollige nagellak verwijderen van de huid is dit makkelijker vanwege de vaseline.


Nu gaan we gebruik maken van de tweede kleur die je gekozen hebt, hiervoor heb ik voor het gemak een tip painter gebruikt. Ga met de tip painter, of met een gewone nagellak rond je nagels, om een border te creëren. Doe dit bij alle nagels, het maakt niet uit of het op je huid komt. Dit verwijderen we later!


Verwijder nu met de nagellak remover en een watterstaafje de overtollige nagellak op de huid. Het is wel even oefenen om een mooie rechte lijn om je nagels te maken, maak je dus vaker de 'Border Nails' zul je vanzelf merken dat de lijn rondom steeds mooier wordt.

Wat vinden jullie van deze trend? Ik vind er eigenlijk niets aan om eerlijk te zijn, niet iets wat ik dus snel zou dragen! Maar omdat het een trend is, en het me toch leuk leek om het eens te maken hebben we hierover maar een how to gemaakt!

Door: Monique

4 opmerkingen:

 1. ik ken de border nails nog niet, maar vindt het wel heel leuk!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En handig met de vaseline :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk.. maar het is een stuk eenvoudiger en netter wanneer je je nagels gewoon lakt, en dan met een apart kwastje het binnenste erin verft.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥