vrijdag 20 juli 2012

Black Matte Shine Nails.

Vandaag ga ik voor jullie uitleggen hoe je black matte shine nails kunt maken. Ik heb voor jullie stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om die nail art te maken. Deze nail art kan je ook met andere kleuren maken. Maar ik had vandaag voor zwart gekozen. Omdat ik een keer een andere kleur wilde gebruiken.. Deze zag ik op youtube en ik heb hem nagemaakt.Als eerste gaan we alles klaar zetten wat we nodig hebben. Als je ziet op de foto heb ik zwart gekozen. Maar natuurlijk kan je een andere kleur voor in de plaats doen. En van essence special effect topcote.


Nu gaan we eerst onze nagels lakken met de kleur zwart. Of je kan natuurlijk een andere kleur kiezen die je mooi vind. Laat de nagels nog even drogen voor de volgende stap.


Als de nagels droog zijn kunnen we verder met de special effect topcote. We laken allen nagels met de special effect topcote. We laten de nagels weer drogen voor de volgende stap.

De volgende stap is een soort van france nail. Dus we pakken weer de kleur zwart. Je kan plakband gebruiken voor echt een rechte lijn. Als je de plakband hebt geplakt. Dan kan je je nagels zwart lakken. Daarna voorzichtig af halen. Tip: laat je nagels goed drogen voor dat je de plak band op gaat plakken op je nagels. Maar je kan het natuurlijk ook met de hand doen. Zoals ik het heb gedaan.

Wat vonden jullie van deze nail art? Zouden jullie hem dragen?
Door: Femke.

5 opmerkingen:

 1. Ziet er wel speciaal uit, omdat je zwart gebruikt krijgt het toch iets chique. Zou je ook niet ankel de matterende coat voor een deel van de nagel kunnen gebruiken en dan geen derde laag? Die derde laag zorgt dan weer wel dat het minder snel gaat chippen =]

  BeantwoordenVerwijderen
 2. really beautiful!i love this trend on nails.this could be perfect for winter styles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit vind ik wel echt een gave nailart.
  Bedankt voor de inspiratie.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt een mooi effect hebben! Ziet er leuk uit. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥