maandag 9 juli 2012

Geïnterviewd: Bo!

Vandaag werd het weer eens tijd voor een nieuw interview online te plaatsen, dit keer hebben we een nieuwe blogger gespot en het leek ons dus erg leuk om deze blogger te interviewen! En lijkt het jou nu ook leuk om geïnterviewd te worden, dan mag je altijd contact met ons op nemen door ons een e-mail te sturen!
styleliner


Wij zagen dat je een nieuwe blogger bent, hoe ben jij op het idee gekomen om te gaan bloggen en wat wil je allemaal op je blog laten zien?
Ik hou heel erg van mode en keek zo nu en dan op bekende blogs. Na de middelbare school wil ik ook graag naar de mode academie en moet me daarvoor nu al creatief ontwikkelen. Een eigen blog leek me ook daarom heel erg leuk. Ik kwam met wat meiden van blogs in contact en hun vertelde erover en ben toen overgehaald en mijn eigen blog gestart.

Heb je voordat je begon met deze blog, al enige ervaring met bloggen?
Voordat ik mijn blog Styleliner begon had ik ook al een blog op liveyourlifefashionable.blogspot.nl hij liep aardig, maar wilde hem heel graag groter maken en ben toen overgestapt. Ik ben ook al een tijdje vaste blogger voor Fashionjunk, dat is erg leuk. Ik lever elke week een artikel, en mag in ruil daarvoor naar events, shows etc.

Waar haal jij je inspiratie vandaan om nieuwe artikelen te schrijven?
Ik haal me inspiratie vooral uit wat ik met me vriendinnen doe, winkelen, beauty avondje organiseren en nog veel meer. Ik haal mijn inspiratie ook wel uit Weheartit, veel magazines en andere blogs. Maar als je alleen al om je heen kijkt kom je leuke onderwerpen tegen, je moet je ogen gewoon goed open houden als mode blogger en alles en iedereen volgen zo weet je bijna altijd wat leuks.

Review 'stikker nagellak'
Heb je ook een speciale doelgroep waarvoor jij je artikel schrijft, of is de blog voor iedereen die het wilt lezen?
Eigenlijk is het voor iedereen die mijn blog graag willen lezen natuurlijk, maar vindt het straks ook leuk dat andere bloggers mijn artikelen leuk vinden en leuke reacties achter laten. Hun kijken er weer anders naar dan al mijn vriendinnetjes.

Je bent natuurlijk nog maar net bezig met je blog, maar welke artikelen lijken je het leukst om te schrijven?
Ja, klopt! Ik vind het nu vooral het leukst om artikelen te schrijven wat te maken heeft met fashion, nieuwe trends etc. Maar dat kan in de loop van de tijd dat ik blog natuurlijk wel veranderen. Ik vind veel onderwerpen leuk, op mijn site staan verschillende categorieën waar ik het liefst over schrijf.

Ook jij volgt natuurlijk een aantal blogs, je hebt er vast een aantal tussen je favorieten staan. Wil jij deze met ons delen?
Ik kijk onder andere op deze blogs. ILFN, COTTDS, This chicks got style, Jenniefromtheblog, Theblondesalad, Fashionjunk, Fashionity, Fashiable, Myfashionblog (by emma), Sunlightdreams. Er zijn natuurlijk nog veel meer blogs waar ik graag even op kijk!

Beauty avond met vriendin!
Heb jij nog tips voor mensen die ook hun eigen weblog willen gaan beginnen?
Eerst zeker weten dat je der genoeg tijd in kan steken, eigenlijk heb ik het al heel erg druk met sport en school en alles. Maar als je het echt heel leuk vind gaat het lukken. Vraag veel tips aan bloggers, altijd handig! Een goede tip, blijf schrijven wat jou interesseert en wat jij leuk vind om te lezen. De lezers gaan dit vanzelf ook leuk vinden.

Bedankt dat we je mochten interviewen, wil je verder nog iets kwijt?
Mijn email adres: info@styleliner.nl
Follow met twitter: @Style_liner
Op mijn site staan mijn gegevens nog een keer, en waar je o.a. voor kan mailen. Je kan ook mailen voor guest bloggen, je krijgt dat zo snel mogelijk een mail terug met alle precieze bedoelingen! Ik vond het heel erg leuk om dit interview voor jullie te doen, en jullie site is top.

Lijkt het jou nu ook leuk om geïnterviewd te worden, je kunt ons altijd een e-mail sturen naar SunlightDreams@live.nl. Zelf nemen wij ook regelmatig contact op met mensen waarvan het leuk lijkt om hen ook eens te interviewen! Ben jij nog niet benaderd en wil je toch graag, laat het ons dan weten.

Door: Femke en Monique

7 opmerkingen:

 1. Leuk interview!
  Het zou kunnen dat ik er overheen heb gelezen, maar er staat geen link bij... Dat is een tip voor de volgende keer ;D Ik ben namelijk heel erg benieuwd naar haar blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onder de eerste afbeelding met het logo van de weblog, daar staat de link naar haar weblog. Ik zal het voor de volgende keer ook iets verduidelijken! :) Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 2. Heel leuk dat jullie medebloggers interviewen! :) Ik vind het heel interessant om eens tips te krijgen van andere bloggers, of te weten waar zij hun inspiratie vandaan halen. Zelf wil ik ook wel eens geïnterviewd worden, maar mijn leven of de aanleiding van mijn blog zijn niet erg interessant, dus dat zou een kort interview worden, haha. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interessant om te lezen, ze klinkt erg leuk en gemotiveerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vond het heel erg leuk dat jullie me hebben geïnterviewd,
  Liefs Bo
  http://styleliner.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥