zondag 9 september 2012

Wij zijn op zoek naar jou!

Zoals je al aan de titel kunt lezen zijn we op zoek en wel naar JOU! Waarom en wat zoeken wij dan precies, dat kun je allemaal in dit artikel terug lezen. Hierin geven wij informatie waar wij op zoek naar zijn. Lijkt het je daarna nog een leuk idee, vergeet dan vooral niet om te reageren!


Lijkt het jou ook leuk om eens op een blog een gast-blogger te zijn? Dan is nu je kans, wij zijn namelijk op zoek naar één of twee mensen die eens in de maand een leuke column willen plaatsen op onze weblog. In het eerste artikel dat je gaat schrijven is het de bedoeling dat je je een beetje voor gaat stellen en wat leuks gaat vertellen over jou blog (promoten!). Daarna mogen je artikelen over en nergens over gaan, je mag zelf de onderwerpen kiezen. We willen jou artikel dan eens in de maand online publiceren.

Lijkt het jou een erg leuk idee om eens in de maand een column te schrijven voor SunlightDreams? Neem dan snel contact met ons op via ons e-mail adres: SunlightDreams@live.nl of via het contact formulier. Met als onderwerp, gast-blogger. Hierin vertel je je naam, website/blog, en ook waarom je graag eens in de maand bij ons als gast-blogger wilt zijn.


Lijkt het jou ook wel eens leuk om geïnterviewd willen worden over jou hobby, blog etc? Ook wij zijn om zoek naar een aantal mensen die geïnterviewd willen worden, je mag zelf aangeven waarover je geïnterviewd wilt worden, dit mag over van alles gaan je favorieten hobby, je vriendje, jou website/blog en noem het zo maar op! Iedereen die een e-mail schrijft of contact opneem via het contact formulier word geïnterviewd.

Lijkt het jou dus erg leuk om eens geïnterviewd te worden? Neem dan snel contact met ons op via ons e-mail adres: SunlightDreams@live.nl of via het contact formulier. Met als onderwerp, interview. Vertel hier in je naam, website/blog en natuurlijk waarover je geïnterviewd wilt worden.

Door: Femke en Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a message! ♥