vrijdag 21 september 2012

Tips tegen verveling!

Heb jij vrij terwijl al je vriendinnen nog gewoon op school zitten? En mag je niet de hele dag achter je laptop zitten om je webblog te bewerken of gewoon leuke blogs te lezen? Weet je dus niet meer wat je anders zou kunnen doen? Lees dan snel verder voor een aantal handige en leuke tips tegen verveling!


Wees creatief Op internet zijn verschillende DIY te vinden, zoek leuke afbeeldingen uit tijdschriften die je vervolgens weer doodleuk in je agenda kunt plakken, pak je tekenblok en ga lekker tekenen!
Foto's maken als je een camera hebt of je mag er een lenen van je ouders, kun je natuurlijk foto's maken. Altijd leuk! Ga naar buiten en zoek een mooi stukje natuur op, maar je kunt ook net zo gemakkelijk je kamer om toveren tot een studio!

Jij bent de bak-koningin!  Thuis heb je vast ergens een kookboek liggen? Zet die muziek aan, en begin met het maken van die overheerlijke cupcakes, brownies, macarons etc!

Ruim je kamer op.. Hmm.. Niet iets waar je meteen aan zult denken als je je verveelt. Maar wanneer ruimen we onze kamer anders op? En is het niet al tijd om je kamer op te ruimen, want stiekem is het toch wel een beetje rommelig?

Eigenlijk moet ik toch eens aan dat boek beginnen.. Hmm, ligt dat boek al een tijdje op je nachtkastje? En heb je verder nog geen tijd gehad om er aan te beginnen. Wel, nu heb je de tijd. Pak je boek, een dekentje en wat te drinken en snoepen en ga in je o zo lekkere stoel zitten lezen!

Maak een wandeling of ga sporten. En je verveelt je niet meer, en je bent ook nog eens erg sportief bezig! You Go Girl!

Wat doen jullie als je je verveelt?

Door: Monique

1 opmerking:

Thanks for leaving a message! ♥