vrijdag 7 september 2012

SPAMMEN MAAR!

Vandaag vonden we het weer eens tijd worden om onze bezoekers en volgers hen blog te kunnen promoten! Ondertussen zijn er weer een hele hoop nieuwe blogs bij gekomen, en wij zijn natuurlijk reuze benieuwt. Er zullen vast mensen reageren waarvan we nog niet wisten dat ze een blog hadden! Dus laat onder deze post jou weblog/website achter!


Het is niet de bedoeling dat je op andere posten ook gaan spammen, het is alleen toegestaan onder deze post. Dus alleen in de post mag je een reactie achterlaten met heel veel berichtjes over je eigen blog, waarom mensen jou blog moeten bezoeken! Daar moet je natuurlijk gebruik van maken! Succes!

Door: Femke en Monique

8 opmerkingen:

 1. http://ariannebeautystuff.blogspot.nl/

  Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en verzorging. Ik neem deze drie begrippen erg breed en je zult dus ook veel verschillende soorten posts voorbij zien komen. Ik schrijf reviews over make-up en verzorgingsproducten, ik schrijf persoonlijke dingen, ik post tips en advies over gezondheid en lifestyle en maak shoplogs. Kortom: genoeg om je te vermaken op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. www.beautyforgirls.nl

  het is een passie, een ambitie voor make-up.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lifedaydreamers.blogspot.nl

  blog over beauty, fashion en lifestyle!
  Er is nu ook een winactie aan de gang!!

  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn blog gaat over paarden
  neem een kijkje op : http://horsieseatingdaisies.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. www.stayandmakeitmine@blogspot.nl

  Je kunt op mijn blog van alles lezen over mode, beauty en lifestyle. Het is de plek waar ik allemaal leuke dingen met jullie kan delen, zoals de mooiste quotes, leukste tv-series, films en boeken en nog veel, véél meer! Get inspired!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://beautylipss.blogspot.nl/

  Mijn blog gaat over Beauty, en er zijn regelmatig winactie's. Nu is er ook een winactie aan de gang van Vivi-Clothes. Ik vind het erg leuk om mijn passie voor Beauty met iedereen te delen!

  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. www.fashiondreamsforever.blogspot.nl

  Mijn blog gaat over fashion, music, lifestyle en nog veel meer!

  Liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. www.leilainwonderland.blogspot.com

  doe mee aan de winactie en win een luxe geschenkdoos met 10 fruitsiqles in een smaak naar keuze van Lovelies en maak kaans op een high tea!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥