zaterdag 22 september 2012

Personal ~ update blog.

Hi ladies! Vandaag hebben we eens een heel ander soort artikel, wij gaan even wat vertellen over onze webblog. Even een klein beetje informatie over onze nieuwe lay-out en bewerkte pagina's, dit hebben we al lang niet meer gedaan! En omdat we onze lay-out weer hebben bewerkt voor de maand Oktober die er weer aan zit te komen, vonden we het hier wel weer tijd voor worden.. Veel lees plezier!

Iedere maand proberen we weer aan onze lay-out te werken, helaas gaat dat de laatste tijd niet altijd vanwege drukte. Maar vandaag hebben we de lay-out voor de maand Oktober alweer online staan, inderdaad, deze lay-out lijkt erg veel op het vorige. We hebben dan ook de lettertype's en wat kleuren bewerkt. En natuurlijk een nieuwe header gemaakt, deze proberen we toch wel iedere maand te vervangen. Soms heb je wel eens dat je twee keer in de maand een andere header hebt, maar meestal staat er gewoon één header een hele maand op.


Aan de rechterkant van onze webblog zijn de gadgets te vinden, zoals normaal. De laatste maand was deze kant nog al rommelig en werd het vandaag dus ook tijd voor om deze een beetje op te ruimen! Zo is nog steeds onze volg knop te vinden aan de rechterkant, hiervoor moet je wel iets naar onder scrollen! Ook hebben we een Enquête gemaakt, we zouden het erg fijn vinden als jullie deze dan ook in zouden vullen. Zo weten we wat onze volgers/bezoekers graag willen zien op onze webblog! Zo zijn er verschillende gadgets aan de rechterkant te vinden.

Ook werd het tijd voor de pagina's wat aan te passen, hierboven zie je onze link pagina. Deze word nog steeds onder handen genomen, regelmatig bezoeken we deze webblogs en bedrijven/webshops om te kijken of hun webblog nog geüpdate word, zo niet dan worden ze uit onze link lijst gewist. Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die met ons willen linken, neem dan contact met ons op via de contact-pagina of ons E-mail: SunlightDreams@live.nl!Ook zullen er verschillende nieuwe labels te zien zijn, we zijn druk bezig geweest met kijken wat we nu precies voor artikelen willen gaan plaatsen. Want zoals jullie weten posten wij niet alleen artikelen over beauty en fashion.. Wij plaatsen artikelen die wij leuk vinden om te lezen en hopelijk onze bezoekers ook! Onze blog gaat dus meer over dan alleen beauty en fashion! Maar daar zijn onze volgers wel achter!

Hopelijk vinden jullie dit eens leuk om te lezen, want we zijn niet van plan om dit wekelijks/maandelijks te doen. We vonden het dit keer hoog nodig omdat we tijden niet meer bewerkt hadden en jullie toch eens op de hoogte moesten blijven van de updates op onze webblog! Binnenkort zijn we wel van plan om een ander soort artikel te schrijven met verschillende weetjes en cijfers over onze blog!

Door: Femke en Monique

3 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥