dinsdag 6 november 2012

Gast-blogger Tessa: How to - Newspaper nails!

Vandaag heb ik voor jullie een tutorial. Jullie hebben dit misschien wel eens gezien op internet. Dit zijn newspaper nails. Het ziet er leuk uit, en bijna niemand draagt dit. Als je wilt weten hoe je deze nailart wil maken, moet je even verder lezen in dit artikel. Veel lees plezier!

Als eerste begin je met een base coat voor op je nagels, om natuurlijk je nagels te beschermen. Hiervoor gebruik ik een base coat van essence, deze is verkrijgbaar bij Kruidvat. Maar je kunt natuurlijk ook een andere base coat gebruiken. Het gaat er uiteindelijk om dat je er een gebruikt.


Als de base coat er op zit en als het droog is, kun je beginnen met het wit lakken van je nagels. De nagellak die ik hiervoor gebruik is; Catrice in de kleur 470 Snow Motion! Die moet je 2x aanbrengen dan dekt hij pas goed. Deze heb ik gekocht bij Kruidvat. Je kunt natuurlijk ook andere witte nagellak gebruiken. Maar je kunt ook andere kleuren gebruiken bijv. lichtgroen of lichtpaars.


Wanneer alle nagels goed bedekt zijn met de nagellak gaan we verder met het maken van de letters op de nagels. Hiervoor heb je kranten nodig, je knipt gewoon vierkantjes uit van een krant. Er moet natuurlijk tekst op staan. Zorg dat je nagels echt goed droog zijn voordat je met deze stap gaat beginnen. Hiervoor moet je alcohol hebben, zorg wel dat het pure alcohol is. Ik heb geen idee waar ik mijn alcohol vandaan heb. Ik had zelf al alcohol thuis liggen. Maar je gaat als volgende te werk, doe je vinger in de alcohol. Houd je vinger er ongeveer 5 seconden in. Daarna pak je een stukje krant en leg je die op je vinger. Op de afbeelding zie je hoe. Deze moet je goed aandrukken met je vingers. Doe dit iets langer dan 5 seconden. Haal daarna het stukje krant voorzichtig van je nagel af.


Als je klaar bent met alles doe je er natuurlijk een top coat overheen. Dit zorgt voor glans en dat het goed blijft zitten. Zelf gebruik ik de top coat van Essence die ik heb gekocht bij Kruidvat. Verder haal je met een wattenstaafje en met nagellakremover alles weg wat je hebt geknoeid.


Zoals je ziet en ik geen ster in nagels lakken, maar vond het erg leuk om te doen. En om met jullie te delen hoe je dit kunt maken. Ik hoop dat jullie dit zelf ook een keer uit willen proberen, als je dit doet laat dan even een reactie achter hoe het is gelukt en wat jij er van vind. Tot snel!

Door: Tessa (gast-blogger)

6 opmerkingen:

  1. Dat heb ik ook een keer gedaan! Zo leuk =D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit al wel eens vaker gezien ja! Echt heel erg leuk gedaan :)

    PS. Doe je mee aan mijn give-away? Ik geef 3 rolletjes washi-tape weg en een kerststempelset!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit doe ik ook wel eens! Hartstikke leuk! :)

    Liefs,
    Adriƫnne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. With havin so much content and articles do you ever run into
    any issues of plagorism or copyright infringement? My blog
    has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any ways to help reduce content from being ripped off? I'd really appreciate it.
    Here is my website - home online jobs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I am genuinely grateful to the owner of this web site who has
    shared this impressive article at at this place.
    Review my website ; http://bestusaonlinecasinos.tumblr.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥