donderdag 8 november 2012

Favorieten: youtube kanalen!

Allereerst wil ik mij verontschuldigen, de laatste tijd is het posten van nieuwe artikelen erg weinig. Dit komt doordat het te maken heeft met mijn gezondheid, de laatste tijd gaat het niet zo heel erg goed. En helaas is ook Femke gestopt met het posten, dus nu worden alle artikelen door mijzelf geschreven. Ik schrijf dan ook voortaan vele artikelen vooruit, ook ben ik blij dat een goede vriendin van me af en toe een gast-artikel stuurt! Thanks to Tessa! Maar voor vandaag heb ik even uitgebreid de tijd genomen om weer een artikel voor jullie online te publiceren, vandaag laat ik jullie mijn favorieten youtube kanalen zien. Kanalen die ik al een tijdje volg!


Who Killed Jessica Lane? Is een Australische web-serie waarbij je drie vriendinnen volgt die proberen het persoon achter hun beste vriendin Jessica Lane zijn dood te ontmaskeren.

Wanneer Alex wordt vrijgelaten uit de jeugdgevangenis wegens onbelangrijk bewijs in doodslag Jessica Lane's geval, wordt het duidelijk dat iemand anders verantwoordelijk is voor haar dood en het opent een deur naar vele vragen van wie het zou kunnen zijn en waarom.

Ga naar kanaal!

 

Michelle Phan. GeĆÆnspireerd door de kunst, te vertalen in schoonheid, te delen met de wereld.

Deelt met jou haar passie voor make-up, geeft je de beste tips en de mooiste filmpjes!

Ga naar kanaal!

 

Jenny Lane. Een dame met een gouden keeltje, wat heeft ze een prachtige stem. Coverd verschillende liedjes.

Ga naar kanaal!

 

Cutepolish is een youtube kanaal vol met snelle instructievideo's dat je zal leren hoe je snelle en mooie nail art ontwerpen kunt maken!

Ga naar kanaal!

 

Lindsey Stirling "Heb jij ooit een violist zien rocken?" Nog niet? Dan moet je zeker even dit kanaal even checken, want wauw, wat kan zei viool spelen zeg!

Ga naar kanaal!


Tiffany Alvord een sing en songrwriter uit Californiƫ. Houd van glitters, hartjes en bogen!

Ga naar kanaal!

Dit was voor vandaag weer mijn favorieten youtube kanalen, natuurlijk bekijk ik nog meer kanalen. Ken jij een van deze kanalen en volgde je ze al? Laat jou favorieten youtube kanalen achter!

Door: Monique

3 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥