zaterdag 24 november 2012

Hello world this is me!

Hello ladies! Vandaag besloot ik om toch eens op onze blog te kijken, ik keek naar onze statistieken en zag dat nog steeds ontzettend veel mensen onze blog blijven bezoeken. Wat ik natuurlijk erg leuk vind. Daarom besloot ik om toch maar een post te schrijven. En natuurlijk omdat ik het niet kan missen, ik heb een aantal artikelen geschreven en deze plan ik dan ook mooi in. Zodat jullie gewoon door kunnen blijven gaan met het lezen van onze artikelen! Lees snel verder, wat er in dit artikel te vinden valt..

Ik ben al tijden bezig met het schrijven van verhalen. Ondertussen ben ik nu bezig met een verhaal, ik ben er nog niet uit wat de titel gaat worden. Misschien kan ik daar wel een klein beetje de hulp van de bezoekers bij gebruiken! Maar eerst zal ik jullie een stukje laten lezen waarover het verhaal gaat. Alvast veel lees plezier.

Ellen is een mooie jongen vrouw van net 20 jaar, ze werkt als redactrice bij het magazine Vogue. Oorspronkelijk komt ze uit Amsterdam maar woont als sinds haar 18e in New York City nadat ze stage had gelopen bij de Vogue. Uiteindelijk kreeg ze hier een baan aangeboden. Al haar dromen leken waar te worden, maar niets is minder waar. Want tijdens een avond stappen met haar beste vriendin Amber ontmoet ze een jongen man, die op het eerste gezicht erg aardig leek te zijn.

Lief,
Monique

2 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥