dinsdag 5 juni 2012

Geïnterviewd: Mi-lou!

Een tijdje geleden vroegen we mensen die graag geïnterviewd wilden worden, hier op zijn enkele reacties geweest. En hebben dan ook iedereen een e-mail terug gestuurd, helaas hebben we niet van iedereen meer een e-mail terug gekregen, maar vandaag publiceren we het eerste interview! Door snel verder te lezen weet je met wie wij dit interview gehouden hebben!
bebeautyfullbymy

Hoe heet jou weblog, en hoe ben je op deze naam gekomen?
Mijn weblog heet “OHSOCUTE”, maar mijn URL is www.bebeautyfullbymy.blogspot.com Dit komt omdat ik de blog al wat eerder had aangemaakt en toch al een paar volgers had, dus besloot ik de URL maar te houden. Pas als ik ooit op een eigen gekochte URL koop dan gebruik ik “OHSOCUTE”. Maar hoe ik op de naam gekomen ben, even denken. Ik ben dol op cute dingen en ik vond het gewoon een leuke naam, kort maar krachtig.

Waarom ben jij begonnen met het bloggen?
Omdat ik hier al mijn passie in kan gooien en dat is zo fijn. Waar je niet over kan praten in school kan op mijn blog, het is een soort van uitlaatklep. Tevens is het ook heel fijn om te socializen, om stukjes te schrijven, onderzoek te doen, als ik er zo over na denk dan blog ik eigenlijk om duizenden redenen.

Hoe kom jij aan je inspiratie voor je blog?
Weheartit, andere blogs, maar het vaakst door gewoon je leven te leiden en dan schiet er vaak opeens iets te binnen. S ’nachts krijg ik ook altijd inspiratie dus als ik slaap en wakker word zet ik vaak mijn nachtlichtje aan en schrijf ik mijn ideeën in een notitieboekje en oja ik heb ook altijd mijn mobiel bij waar ik al mijn ideeën in mijn memo zet.

Heb jij een blogger als voorbeeld? Zo ja, wie?
Nee, eigenlijk niet.

Mi-lou van bebeautyfullbymy
Welke artikelen vind je zelf het leukste om te posten?
OOTD zijn super leuk, vooral omdat je dan foto’s kan maken en ik houd van foto’s maken en van op de foto staan, maar ik kan nooit kiezen ik vind alles leuk.

Hoeveel tijd besteed jij aan het schrijven van nieuwe artikelen?
Ongeveer een kwartiertje, bijna nooit langer.

Ook zagen we dat je een eigen webshop hebt, hoe heet deze webshop en wat voor spulletjes verkoop je precies?
Zozo.. flink wat research gedaan hihihi…. Dat klopt ik heb een webshop/winkel genaamd surui-style. www.surui-style.nl Ik verkoop sieraden en accessoires die ik meestal inkoop in China en die andere Aziatische landen. Het loopt nu al aardig, maar het kan natuurlijk nog veel beter.

Hoe ben je op het idee gekomen om je eigen webshop te openen?
Oké dat is een heel lang verhaal, heb je even? Ik ging met mijn vader naar de stad, mijn vader koopt weleens van die opknap huizen en dan maakt hij er appartementen van. Nu was ik dus met hem mee en er zat winkelrechten op dat gebouw, dus ik zei “Kopen pap dan open ik mijn eigen winkel.” Meer voor de grap. Nou uiteindelijk heeft mijn vader het huis niet gekocht maar hij zei dat hij me wilde helpen een eigen “winkel ” te opende en na zo’n maand had ik het een eigen webshop en geloof me zelf had ik het ook nooit verwacht.
http://www.surui-style.nl/
Is er ook een speciale doelgroep voor wie jij jou blog wilt presenteren?
Nee eigenlijk niet, ik krijg nu nog veel tieners die ook een blog hebben, maar ook weleens gewone tieners. Dus mijn blog lijkt wel meer aantrekkingskrachten te hebben voor tieners. Ooit hoop ik echt dat gewoon iedereen het leest jong, oud het maakt niet uit.

Heb jij nog tips voor mensen die ook een eigen blog willen beginnen?
Stop niet omdat je op het begin weinig lezers hebt of geen reacties krijgt, zet door en je zult zien dat alles goed komt.

Bedankt dat we je mochten interviewen, wil jij verder nog iets kwijt?
Bedankt iedereen, want ik ben nu al blij met mijn lezers en de reacties. Hopelijk komen er nog meer maar ik ben jullie heel dankbaar LOVE YOU ALL GUYS!!!

Lijkt het jou nu ook leuk om geïnterviewd willen worden over jou blog? Laat het ons dan weten door ons een e-mail te sturen met natuurlijk jou naam en website/weblog!
Liefs, Femke en Monique

4 opmerkingen:

Thanks for leaving a message! ♥