dinsdag 26 juni 2012

De nail art trend voor deze zomer.

Voor deze zomer zijn er ook weer nieuwe trends op het gebied van nagellak. We hebben al vele verschillende trends mee gemaakt het afgelopen jaar pastel kleurig, ombre nagels en noem het zo maar op. Ook voor deze zomer zijn er een aantal nieuwe trends, en wij willen jullie graag laten weten wat de trends voor zomer 2012 zijn op het gebied van nagellak!

Colour French Manicure
Jullie kennen natuurlijk de 'gewone' French Manicure, met het witte randje op de vrije rand van je nagel. Maar deze zomer kunnen we dat natuurlijk veel hipper doen! En dat doen we door gebruik te maken van verschillende soorten felle en frisse kleuren te gebruiken en deze aan te brengen op de vrije rand van de nagels, netzoals je doet bij de gewone French Manicure. Natuurlijk heb je hier wel een vaste hand voor nodig, want het is niet gemakkelijk om hem netjes aan te brengen.

Colour French Manicure
Colour Blocking
Dit zagen we een tijdje geleden als trend bij kleding, maar na vorig jaar zagen we het ook al bij de nagels. Bij deze trend maak je gebruik van verschillende kleuren die je anders nooit bij elkaar zou combineren. Geef alle vijf je nagels bijvoorbeeld een ander kleurtje, of maak op één nagel gebruik van meerdere kleuren bij elkaar.

Colour Blocking
Glitterlak
De glitter nagellak is nog steeds een enorme trend, we zien ze al jaren voorbij komen. Je kunt glitter nagellak natuurlijk op heel veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld je hele nagels lakken, maar je kunt er ook mooi figuren mee maken zoals je op de onderstaande foto wel kunt zien!

Glitter

Ombre
Hierbij loopt de ene kleur over naar een andere kleur. Deze trend is makkelijker aan te brengen dan dat je denkt, hiervoor gebruik je drie kleuren die een bij elkaar passen. Lak je nagels in een kleur naar keuze, de tweede kleur breng je aan met een sponsje (tot halverwege je gelakte nagels). Daarna breng je de laatste kleur aan op het uiteinde van je nagels. Zo lopen de kleuren mooi over op elkaar.

Ombre
Pastel kleuren
Bij deze trend is het dat je de zachte kleuren gebruikt licht roze, licht blauw, licht geel. Je lakt je nagels gewoon in één neutrale kleur.

Pastel kleuren
Prints
Ook de prints zijn deze zomer een trend, gelukkig hoef je hiervoor niet te gaan rommelen met nagellak! Hiervoor zijn speciale stickers voor die je op je nagels kunt aanbrengen.

Prints
Juwelen nagels
Je kunt je nagels natuurlijk ook laten versieren met strass steentjes. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, je kunt ze gewoon op je nagels lijmen.

Juwelen nagels
Crackle Nagellak
Vorige zomer was de Crackle Nagellak al een trend, maar deze zomer mag deze trend ook weer terug komen. Er zijn steeds meer verschillende kleuren verschenen op de markt, iedere keer weer een verrassend effect bij de Crackle Nagellak!

Crackle Nagellak
Welke van de bovenstaande trends hebben jullie al eens gedragen? En welke trends vind jij wel leuk om te dragen op je eigen nagels?

Liefs, Monique

9 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk! Wil het allemaal een keer proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allemaal erg leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke post! Ombre vind ik zo mooi en voor mij ook de leukste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een super leuk artikel!
  Leuke blog heb je!
  Ik volg je, volg je terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Crackle is eigenlijk geen trend meer. Dat is nu een beetje geweest. Het plaatje van de glitter nagellak is helemaal geen glitter maar holografic nagellak.
  Ik ben erg van de neon en van de ombre trend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Ik vind ombre en pastel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥