vrijdag 22 juni 2012

DIY: Matte & Glitter Effect

Vandaag hebben we weer wat met nagellak zitten prutsen, en het leek ons een leuk idee om DIY met jullie te delen. Dus wij zijn aan de slag gegaan met een leuke en vrij makkelijke nail art. Natuurlijk omdat dit de eerste keer is dat we een nail art DIY online publiceren! Veel plezier, en hopelijk vinden jullie het een leuke post!

Bij deze nagellak mag je natuurlijk zelf weten welke kleur je gebruikt, kies jouw favoieten kleur. Hierboven kun je zien welke kleuren wij hebben gebruikt voor onze eigen nagels. Daarbij kies je nog een mooie glitter nagellak.


We beginnen met het aanbrengen van een base coat. Wij maken gebruik van de base & top coat van het eigen merk Kruidvat, als deze gedroogd is gaan we van de ultimate nudes gebuiken van het merk catrice. Zorg dat deze goed dekt, hiervoor hebben wij 2 lagen op gedaan.


Nu gaan we de glitter en de matte topcoat aanbrengen. Deze glitter topcoat is van Miss Helen, een heel oud nagellak potje. Ik heb hem al jaren, maar hij is nog steeds erg fijn! Hier hebben we een aantal lagen van aangebracht voordat hij redelijk dekte. Daarnaast hebben we nog een matte special effect aangebracht van Essence, na één keer dekken is genoeg!

Nu is je nail art klaar, dit was een snelle en eenvoudige nail art! Onze eerste nail art DIY, we hopen de volgende keer een wat moeilijkere nail art te gaan maken, en wat meer en duidelijkere foto's! Hopelijk hebben jullie alsnog genoten van deze post! En zouden jullie van een DIY willen zien?

Liefs, Femke en Monique.

10 opmerkingen:

 1. Wauw super mooi! Ik wil nog wel DIY's willen zien want vind deze leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gedaan! Zie je echt vaak, de ringvinger wat specialer hihi! :-)

  xo, http://acid-waterfalls.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die matte nagels zijn erg mooi! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, ik ga de enquete even invullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er echt heel leuk uit meiden!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥