zaterdag 31 maart 2012

Review: Essence My Skin

Al eens eerder hebben we een review geschreven over een van deze Essence My Skin producten, deze kun je hier terug lezen! Een aantal weken terug ben ik ook weer naar de winkels geweest, ik moest nog wat spullen halen. Ik was ondertussen ook al een beetje nieuwsgierig geworden naar de andere producten van Essence My skin. En vandaag een review hierover!


In deze dagcrème heb je drie verschillende geuren namelijk pomegranate & bamboo, lychee & blue grape en lime & cucumber. Deze keer ben ik voor lime & cucumber gegaan. De verpakking ziet er hetzelfde uit zoals de andere dagcrèmes, alleen in de kleuren blauw. De lime & cucumber is voor alle huidtypen.


Zoals de andere producten van Essence My Skin, ziet ook deze verpakking er erg vrolijk uit. Lekker frisse kleurtjes zijn er gebruikt.achterop het potje staat de informatie over het product hoelang het houdbaar is (6 maanden), hoeveel crème erin zit (50 ml), waar het gemaakt is Oostenrijk en dat het potje recyclebaar is.


De crème is al gebruikt, zoals je misschien wel al ziet. De kleur van de crème is heel licht groen, een mooie pastel kleur. Zelf vind ik de geur van deze crème iets minder dan die van de pomegranate & bamboo, op het begin ruikt hij wel lekker fris maar daarna begint het een beetje een raar geurtje te worden. De crème is erg vloeibaar, en dus ook erg dun! Veel dunner dan die van de pomegranate & bamboo. Het aanbrengen van de crème is hierdoor wel erg gemakkelijk.

Ook voor de prijs is het zeker de moeite waard om dit product eens uit te testen ze kosten namelijk maar € 1,99. En nadat je het hebt aangebracht voel je de heerlijke frisheid. Ze zijn dermatologisch getest (en natuurlijk goed gekeurd), ze zijn olie vrij en bevatten UVA en UVB filters!

Eindcijfer: 6.5!

Zelf vind ik deze crème van de My Skin collectie niet erg fijn. Wat zijn jullie ervaringen met dit product van deze collectie? En zouden jullie dit product kopen nadat je deze review hebt gelezen?

Door: Monique

6 opmerkingen:

 1. Dunne creme's vind ik niet fijn. Ik heb deze ook en ik vind hem ook niet erg fijn. Mijn huid word er ook erg rood van. Ik heb nu dagcreme van de HEMA, en die is perfect voor mijn huid. Ik hou er ook niet van als er staat 'alle huidtypes' want ik vind het fijn als er een creme voor jou is ontwikkeld die bij jou huid past (:

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke créme. Deze heb ik ook.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb super veel producten van my skin lijn. Alles doet het bij mmij wel goed . Niet de 4 in 1 bamboo en pomgranade kopen. ik vind deze lijn wel oke. maar niet heel actief... gewoon meer gebruiken om puisten te verkomen dan echt te verwijderen.

  NOg een tip:

  mijn ogen brandde echt heel erg toen ik de 24h. nourising cream op deed en daarna de komkommer oogroller. Heeft iemand anders hier ook last van?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. These аre truly enoгmous ideas in about blοgging.

  You have tоuched ѕome good things hеre.
  Any way kеep uр wrintіng.

  Alѕo visіt my sіte garden centers denver

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥