dinsdag 13 maart 2012

welke zouden jullie kiezen?

Ik verveelde me een beetje, en ging wat rond neuzen op de website van de H&M! Natuurlijk waren er een hoop leuke kleding stukken te vinden, en ik besloot een aantal outfits te maken. En nu leek het me dus erg leuk om deze outfits die ik heb gemaakt met jullie te delen, dus zijn jullie benieuwd naar de outfits die ik heb gemaakt!


Ik heb niet echt op de prijzen gelet, ik vond het gewoon leuk om wat leuke outfits bij elkaar te rapen. Laten we snel even gaan kijken naar de setjes die ik heb gemaakt, veel kijk plezier!

Outfit één
Deze outfit heb ik een hele tijd geleden gemaakt, toch één van mijn favorieten outfits! Erg leuke schoenen, en daaronder die kniekousen! Wordt niet veel gedragen, en daarom vindt ik het ook wel erg stoer! Ook het hoedje past er erg goed bij.

Outfit twee
Ik vind deze outfit ook erg fris uitzien, ik houd wel van deze lichte kleurtjes! Ik houd wel een beetje van chic, en daar past deze dan ook helemaal bij! Heerlijk te dragen als het buiten weer heerlijk weer is!

Outfit drie
Deze outfit lijkt ook erg veel op de vorige outfit, alleen dan in de bruin tinten. Ik vind deze toch weer chic maar toch wel weer met een stoer kantje eraan vast door de jack en de schoenen.

Outfit vier
Dit is toch ook wel een leuke outfit, al ben ik niet erg tevreden over het eindresultaat. Ik had gehoopt op net iets anders. Maar ook wel leuk om te dragen!

Welke outfits zouden jullie ook wel in jullie kast willen hebben hangen? En welke absoluut niet? Is het ook een beetje jullie kleding smaak?

Door: Monique

3 opmerkingen:

 1. ze zijn allemaal echt heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze ook allemaal leuk, vooral outfit 3.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk allemaal!
  liefskate.blogspot.com
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥