woensdag 14 maart 2012

30 Days Challenge: Favorieten films

We zijn alweer aangekomen bij dag 7 en op deze dag is het de bedoeling dat ik mijn favorieten films ga delen met jullie. Ik kijk ontzettend graag films en heb er dus ook al een hele hoop gezien, dus heb ik ook vast wel een heleboel favorieten films. Ja zeker! En die ga ik in deze post met jullie delen!


In dit artikel word omschreven hoe de film loopt, er word niet tot in de details beschreven hoe de film afloopt. Dit i.v.m. dat er mensen tussen zullen zitten die deze films misschien nog niet hebben gezien, vandaar dat er geen grote details geschreven worden!


TitanicRegie: James Cameron
Genre: Drama, Ramp


De Titanic (1997) de film gaat over twee geliefden Rose DeWitt Bukater en Jack Dawson die elkaar ontmoeten op de RMS Titanic in 1912.


War Horse
Regie: Steven Spielberg
Genre: Oorlog, Drama

In Devon (Engeland) een jongen genaamd Albert Narracott kijkt naar de geboorte van een volbloed veulen. Volgt vol bewondering de groei van het jonge paard.Sucker Punch
Regie: Zack Snyder
Genre: Actie, Drama en Fantasy
In de jaren zestig van de 20e eeuw wordt een 20-jarig meisje met de bijnaam "babydoll" na vals beschuldigd te zijn op de moord van haar jongere zusje, door haar kwaadaardige stiefvader naar een psychiatrische inrichting gestuurd.


Penelope

Regie: Mark Palanskyg
Genre: Romantisch, fantasie

De film draait om Penelope Wilhern, een vrouw uit de aristocratische familie Wilhern, die door een vloek die 100 jaar geleden over haar familie is uitgesproken is geboren met een varkensneus en varkensoren.

Door: Monique

3 opmerkingen:

 1. Behalve Titanic hebik geen andere films gezien die je genoemd hebt :p!
  Dat is best knap, aangezien ik veel films kijk. Trailers zien er leuk uit in ieder geval.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke films. Gister avond had ik film marathon bij een vriendin van mij.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a message! ♥